Šta je novo?

Šta su i kako uključiti RCS poruke na iPhone-u za slanje poruka na Android telefone?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
RCS-poruke-na-iPhone-i-Android-telefonima.webp

Šta su i kako uključiti RCS poruke na iPhone-u za slanje poruka na Android telefone?​

Zahvaljujući iOS 18 sistemu, korisnici iPhone-a sada mogu razmenjivati RCS poruke sa vlasnicima Android telefona, koristeći naprednije funkcije poruka.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...phone-u-za-slanje-poruka-na-android-telefone/

Koliko znam nijedan domaci provajder nema RCS podrsku ni za jedan tip uredjaja.

a1 ima rsc godinama

Ljudi, naslov teme je kako ukljuciti RCS na iPhone, pise u clanku da operater mora da omoguci cak ima i kako da se proveri... ajmo da komentarisemo vesti tako sto cemo prvo da ih procitamo...

Dakle, da bi korisnici iPhone koristili RCS moraju da prvo instaliraju iOS 18 i da operater omoguci tu uslugu, onda se pojvaljuje opcija da se u okviru poruka u podesavanjima ukljuci RCS...

@igor88 rade na tome, bice...

Poslednja izmena:
Imam ios 18 jos od beta i sa beta 4 je trebalo da dobijem naravno nista od toga i sada kada sam video vest , dobro je doslo da pitam posto sa mts karticom ga ima :-D

Ljudi, naslov teme je kako ukljuciti RCS na iPhone, pise u clanku da operater mora da omoguci cak ima i kako da se proveri... ajmo da komentarisemo vesti tako sto cemo prvo da ih procitamo...
Uh pardon, totalno sam prevideo
Mada imam službeni iPhone i na njemu iOS 18 :d

Nazad
Vrh Dno