Šta je novo?

Ironično ali istinito, Windows File Explorer bag ubrzava pretragu datoteka

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Windows-File-Explorer.jpg

Ironično ali istinito, Windows File Explorer bag ubrzava pretragu datoteka​

Izgleda da je bag u File Explorer aplikaciji postao zapravo nova funkcionalnost Microsoft Windows operativnog sistema

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...-file-explorer-bag-ubrzava-pretragu-datoteka/

Sad ne znam, šta da kažem ali meni je proradilo fino. Imam na desktopu neku prečicu ka folderu na disku sa nekim programčićima. Ima ih 60-ak i teški su svi zajedno oko 800 MB. Svaki put kad otvorim taj folder čekam i 10 sekundi dok ne prikaže ikonice od programa (umesto njih stoje one bele ikone koje su za ništa). Uvek mrljavi samo taj folder. Ovo sam probao i sada ga otvara u deliću sekunde. Folder je inače na disku koji je skinut sa starog lap topa (1 TB na 5600 obrtaja). Sad ću da restartujem kom pa da vidim. Identičan folder imam i na lap topu ( a on je tamo na M2 disku) i isto se dešava. Sutra kad odem na posao odma probam.

Мени нешто ту није јасно, како мислите да прво притиснемо Ф11 па да проширимо прозор на цео екран, кад тастер Ф11 управо то и ради, проширује активан прозор на цео екран?

Meni se cini da to radi. Cini mi s da se vidi razlika u foledrima gde ima puno slika. Mnogo brze otvora sve.

Nazad
Vrh Dno