Šta je novo?

Звук се губи - Windows 7

Хобиста

Poštovan
Učlanjen(a)
07.01.2015
Poruke
10
Poena
54
Имам проблем са губљењем звука. Тачније када пустим Youtube, не одмах, али рецимо после пола сата, или пар одгледаних видеа, или отворене неке игрице на фејсу, звук се изгуби. Повратим га тако што Мозилу угасим па упалим и звук се увек овом методом врати. Реинсталирао сам флеш, али опет исто, покушао са неким гашењима додатака у Мозили, али ништа. У чему је проблем?
 
Koju plocu imas?

ASUS M4N68T, а и имам проблем, поред наведеног, тако што после одређеног времена звук се изгуби на левом звучнику и онда извучем џек некако на пола и онда имам звук на оба звучника и тако на пола све док не ресетујем рачунар, па се звук врати на оба звучника и онда лепо прикључим џек. Инсталирао сам најновији драјвер са ASUS сајта за звучну.
 
Ево још једног детаља у вези теме. Mozilla Firefox заправо прави проблем. Ресетовао сам га, али опет ништа. Реинсталирао, опет ништа. Прешао сам на Chrome, и док користим овај претраживач дефинитивно ми је све ОК са звуком. Значи само Mozilla прави проблем, због чега не знам, није ми јасно.
 
Reklo bi se da flash plugin iz nekog razloga brljavi. Na Chrome-u YT radi bez problema, jer je tamo po defaultu hml5 player, a ne flash.
 
Od pre neki dan Youtube svuda koristi HTML5 pa ako te ne mrzi probaj opet Firefox da vidimo da li je zaista bilo do Adobe Flash-a ili je nesto drugo.

Пре неки дан је Фајерфокс обновио своју верзију претраживача, а такође и Флеш плејер, и од тада немам проблема са звуком :) Мада и да ље видим да је за Јутјуб користе флеш, али то је мање битно :)
 
Sada je default na nekim browser-ima. Ali daleko od ukinutog, Vimeo je odavno na HTML5 isključivo i radi perfektno.
 
На жалост, проблем се вратио... не разумем зашто се Мозила свађа са Флешом :)
 
Nazad
Vrh Dno