Šta je novo?

Žabe za tastaturu

Meni danas puce slovo p na Asus X55A, htedoh da otvorim temu pa videh ovu, da ne dupliram..

Fali sa iste strane onaj cuculjak :p, zanima me je l' ista procedura kao sa laptopom od smitha ili ima neke sanse da nadjem? I ako neko ima ideju kako da popravim bilo bi super..

Ako neko ima viska od popravke/starog laptopa/stagod radije bih castio cenu sa linka nego da narucujem :).

Evo i slika:
SZcQYynl.jpg
GCVr8oHl.jpg
 
Imam neispravnu tastaturu od acer 5542g pa ako odgovara mogu da vam je dam.
Dogovorite se ko ce da je preuzme pa eksperimentisite.
060/41-66-245
 
Druze ako ti nije tesko otvori jedno dugme pazljivo pa pogledaj da li je ista sklopka kao na slici, slikaj da vidimo da li je to ono sto nam treba, jer koliko vidim njegov socket gde ide zabica je drugaciji (ok ono je usko dugme ali svejedno moj ima neke metalne kukice i nije u 2 boje i drugaciji je), da skratimo muku i nama i tebi :).
 
Uf tesko da ce ovo da pasuje... meni je uzak deo gore a ne dole, drugacija sklopka, drugaciji socket, drugacije dugme (moze da bude 0.1mm tanje i to je dovoljno da ne radi kako treba). Hvala na ponudi, ali verovatno cu pokusati da popravim pa ako ne uspem narucicu sa onog sajta :).
 
U jednom servisu samo pogledali 30+ tastatura, ne odgovara. Iako je isto vešanje, znači mehanika skroz ista, mehanizam je ili za nijansu manji ili veći pa opet ne može. Teški smor, plus kod mene je slučaj da iako nađem isti laptop može da se razlikuje, strašno
 
Najbolji način da popraviš tastauru jeste da odneseš laptop u ovlašćeni servis (piše u garanciji koji je ovlašćeni servis za tvoj ASUS), naravno, naplatiće ti jer je fizičko oštećenje.
 
Izvini na grešci, nisam primetio da je HP. Sve u semu nadam se da ćeš popraviti tastaturu! :)
 
Nazad
Vrh Dno