Šta je novo?

Popusti tokom 2024. - pravila su u prvoj poruci

Nije mi do sad pokazivalo da postoji neki popust kada uzimam tamo, da li ima neka posebna metoda aktiviranja tog Intesinog popusta?
 
Da li to onda znaci da nesto sto je sad na foru snizeno 10% (od MP cene), ja mogu da skinem jos dodatnih 5% na to, ali moram u radnji da platim karticom samo?
 
1712870090501.png

XOG33GWOFUIIMS503Z5H4FJ
 
Tehnomanija
15.4. (danas)
Premium dan
određeni skup(lj)i artikli (kućni uređaji i aparati) su na popustu

 
Poslednja izmena:
ePlaneta free dostava na sve do 28 aprila.
 
Pampers vikend na Ananasu. Dobre cene pelena.
 
Gigatron sutra, 25.4. pospust na sve 10% u online shopu
 
Ok, ima "baš sve" 10%, ali ima li neko konkretan proizvod koji je povoljniji u odnosu na konkurenciju? Ili neki proizvod koji je na "istorijskom minimumu" a vezan je za IT?

Nešto mi se čini da ili ja nemam para ili je sve preskupo.
 
Nemamo mi para :)
 
Evo ovaj monitor npr.

Untitled.png
 
Michael Jordan Lol GIF


Giga i ovako ima nakalemljene cene u odnosu na konkurenciju, da i sa 20% popusta na sve, ne mogu da budu jeftiniji.
Ok, nadje se po nesto, ali veliki deo skupljih stvari je znatno skuplji nego sto se prodaje kod ostalih.
 
Kao Lego kocke u Srbiji, svaki dan su "akcije" sa 20% na ovo ili ono, a tek tada su cijene normalne, tj. kao u Evropi.
 
Ja kad nekog čujem da je kupio nešto u G...... N prodavnici pitam ga što tamo kad sve to imaš tu i tu povoljnije, odgovor je dali mi na rate. Tako da ja mislim da oni 90% robe koju prodaju to je sve prodato na 24 meseci otplate, ah da i to bez kamate, pa piše tamo.
 
Desi se ponekad da stave nešto i da ima konkurentnu cijenu, tu negdje oko najniže na tržištu. Imali su na akciji sad skoro LG 27GR75Q-B monitor za 29000, baš kad mi je trebalo za suprugu, i bukvalno sam kupio kod njih jer sam vidio da imaju u radnji na 10 minuta od mene, otišao i pokupio, donio u rukama. Momci su mi rekli da su ih prodali samo taj dan pet komada u toj radnji.
 
Ima tu često i stvari koje uglavnom imaju samo kod njih ili su bar kod njih stvarno najjeftinije a tu mislim na neke Miele ili Bosh proizvode premium klase.
Takođe imaju ugovore i sa nekim firmama po kojim zaposleni u istim periodično imaju popuste na određene grupe proizvoda pa još kad to mogu da uzmu recimo na administrativnu zabranu gde nema zezanja sa bankom, kreditima i KB eto i odgovora zašto neko uzima i kod njih.
 
Nazad
Vrh Dno