Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@Hibranja
Hvala za uputstvo, ja sam postavio to pitanje vezano za kupovinu preko coins sekcije, tj da ne znam kako uzmem sve odjednom sto zelim, ali mi i dalje nije jasno iz tvog skrinsota kako da platim zbirno sve, a da ne klikcem na pay now na svaki taj proizvod koji je neplacen?
Moraš taj dio odraditi preko desktop računara, a ne aplikacije. Kad uđeš preko računara na aliekspres i uloguješ se na orders će ti biti neplaćene porudžbe i tu kad klikneš imaš sve što si ubacivao u korpu s coins sniženjem. Možeš select all da sve selektuješ i platiš ili da selektuješ određene porudžbe.

Evo probah i preko chroma na mobilnom na inkognito mod, može takođe, dakle samo je bitno da ne ideš na ali preko aplikacije.
 
Poslednja izmena:
Da li je neko kupovao power bank sa brzinom punjenja telefona od 100 do 120w?
 
stigao ryzen 5700x i movespeed 2tb black panther nvme ssd. Iskreno, oba rade do j***. Što se kaže , kockao sam se sa kinezima i za sad nisam pogrešio. $83 za 2tb je baš bila odlična cena (sad je isti $150). Jedino se plašim da ssd ne rikne ničim izazvan al valjda neće:)

baci link za taj NVME
 
Pre par minuta ulogovao se na AliEx da 'pokupim' 40 coin-a koje daju svaki dan. Kliknem na collect (kao i poslednjih 64 dana), i umesto da mi tih 40 coina budu pridodati vec sakupljenom iznosu, dobijem malu pop-up poruku:


h0GH6v1.jpeg


Jel' imao neko istu situaciju, i da li je to to kasnije omoguceno?
Mislim, kakav sad 'to protect the security of your account'?
Samo da potvrdim da i 7 dana nakon ovoga, i dalje ne mogu da collect-ujem daily coine. Da stvar bude jos gora, nikako ne mogu da stupim u kontakt sa 'live' agent-o preko EVA chat-a, bez obzira koji tip 'problema' izaberem. Jednostavno ne nudi opciju 'talk with agent'.
Apsolutno mi je nejasno 'zasto' su ovo uradili? Ni na kakav nacin nisam zloupotrebio svoj (jedini) nalog. Jos sam i relativno cesto kupovao, i svaku kupovinu potvrdio nakon sto je stigla.
Ne kapiram ovaj nacin p**erskog ponasanja. Samo ti ukinu neku mogucnost (sakupljanje 'daily' coins), a onda ti ukinu i opciju da bilo kako stupis u kontakt sa agentom. Strasno!
 
@twister

Ako ti bas trebaju coini - instaliraj aplikaciju pa skupljaj.

Sto se Eva robota tice i da dobijes nekoga uzivo , samo ces da se nerviras jer ti "zivi" su
cesto gori od pravih robota :(
 
@sasa022

Ma znam sve to. Aplikaciju mozda instaliram kada nabavim tablet.
Ako mozemo da ne idemo opet na temu zasto ne zelim app na telefonu (please). Samo cemo (opet) skrajnuti u offtopic.

Sto se coina tice, nisam ja 'bas' toliko lud za coin-ima, u smislu da sada igram neke igre i sl, da bih osvojio coine ili kupone. Opet, 'mozda' to budem radio kada/ako budem uzeo tablet. Medjutim, sasvim mi je bilo 'ok' sa 40 daily coin-a koje sam skupljao svakoga dana kada se ulogujem. Ne kapiram zbog cega mi ne dozvoljavaju da vise skupljam coine.

Google-ovao sam nebrojeno puta u vezi ovog problema. Cak sam i pre pola sata opet trazio razlog na google-u. Par ljudi spominje da su resili 'problem' kada su deinstalirali neki autoclicker sa racunara. Ja (bre) nemam nista slicno. Ipak, palo mi je na pamet malo pre, da slucajno "Razer Synapse" na pravi problem jer sam ga instlirao kada sam (opet) sa AliEx-a narucio DeathAdder misa. Ali, opet, Razer Synapse imam instaliran vec par meseci od kako je mis stigao. Rekoh da nije to kao 'autoclicker' posto Synapse nudi tako neku opciju, ali opet, nista slicno nisam podesavao. S'druge strane, pre par dana sam isprobao da pokupim coin-e i sa Linux-a (na kome takodje nema nikakvih autoclicker-a ili sl.), pa sam opet bio odbijem od AliEx-a prilikom pokusaja da pokupim daily coine.

Elem, deinstlirao sam Razer Synapse pre par minuta, i restartovao racunar. Rekoh, 'aj' da i ovo probam, bilo bi bas 'fora' da je Razer Synapse bio problem'. Kompletno sam uklonio Razer Synapse preko 'Revo Uninstaller Pro' programa i pobrisao 'repove' u systemu. Medjutim, po restartovanju racunara i ponovnog logovanja na AliEx, i pokusaja da pokupim daily coine dobio sam idetnicnu poruku "To protect the security of your account, your request can't be processed at this time.".

^ Ovo mi je apsolutno nejasno. Ne shvatam zasto mi ne dozvoljava.

A sto se Eva supporta tice i 'zivih' agenta, tu se na zalost slazemo.
Apsolutna frustracija izbija dok pokusavam da im objasnim u cemu je problem.
 
Poslednja izmena:
17.45€ 63% OFF|EasySMX 9013 Pro Bluetooth Game Controller, 2.4G Wireless Joystick Gamepad for PC, PS3, Nintend... https://vi.aliexpress.com/item/1005006145364118.html?channel=twinner

Danas mi je stigao gamepad EasySMX 9013 Pro, narucio ga zbog RDR, ovo mi je prvi gamepad pa mozda nisam merodavan ali meni za te pare deluje ok, malo su mi tasteri a b x y cudni nekako kruti za moj ukus mozda se razrade vremenom, jedina mana na donglu bije zeleno svetlo non stop pa ume da odvlaci paznju jer volim da mi je sve pogaseno. Inace povezivanje jako jednostavno, plug and play.
 

Prilozi

  • IMG_3920.jpg
    IMG_3920.jpg
    306.9 KB · Pregleda: 93
  • IMG_3922.jpg
    IMG_3922.jpg
    106 KB · Pregleda: 90
@pilauda
Moze link za usb hub, ako je sa aliex? Hvala 🤗
 
Ne može da se poveze loše zato sto je svaki džek druge dimenzije bas iz tog razloga.

Koje su mi opcije ovde? Da li je neko vraćao prodavcu i isplati li se to ili da traži samo refund bez vracanja? Ili da se oprostim od para

Mozda je raspored zica drugaciji,skoro smo povezivali kinesko radio, i onaj manji dzek menjali raspored zica,crvena i zuta su stavljene zajedno na crnom dzeku,u pitanju je bio fiat.Probaj.

iso-konektor-za-multimedije-zrs-172-20pin-648_1.jpg
 
Neko je nedavno pitao za one duvalice... Danas mi je stigla. Brutalno kako duva, ima ozbiljnu tezinu kada se uzme u ruku.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $24.57 58%OFF | Portable Compressed Air Duster Blower Cleaner USB Charging Computer Household Blower Cleaner Car High Power Powerful Cleaning
 
Poručio sam je pre nekoliko dana, od istog prodavca. Za koliko dana ti je stigla?
 
Neko je nedavno pitao za one duvalice... Danas mi je stigla. Brutalno kako duva, ima ozbiljnu tezinu kada se uzme u ruku.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
US $24.57 58%OFF | Portable Compressed Air Duster Blower Cleaner USB Charging Computer Household Blower Cleaner Car High Power Powerful Cleaning
Ja sam skoro pitao bukvalno mi je danas stigla deluje ok videcemo kako ce se pokazati
 
@e46glogi
javi koliko drži baterija

@kVu
i meni je danas stigao isto taj, platio sam ga nešto preko 101€
ali, ne mogu da stignem da ga ugradim do praznika pa se nadam da je sve ok, kako na oko i izgleda

@twister
probaj Brave browser u Private with Tor modu
 
@luka74, nisam ti ja merodavan, s obzirom da je NS u pitanju, stigla je za 42-43 dana, od toga provela 20ak dana na carini. Pdv naplacen.

@H.U.D. te spravice nikada ne koristim u cugu da bi video koliko drzi baterija, uvek koristim priliku da dopunim, uglavnom posle svake upotrebe, ako mi je pri ruci punjac, tako znam zasigurno da me pri sledecoj upotrebi nece izdati. Jedino da ostavim da radi u prazno i da stopam koliko ce izdrzati.
 
Ima li neko preporuku za digitalni šubler / pomično merilo?
Imam ovaj najjeftiniji ali me zanimaju uporedna iskustava sa nekim boljim (skupljim).
 

Prilozi

  • IMG_20240410_085241146_HDR.jpg
    IMG_20240410_085241146_HDR.jpg
    76.3 KB · Pregleda: 48
Pogledaj Lidl, slucajno sam video, ili ga ima vec sada u ponudi ili ce biti od 11. aprila ... baci oko na sajt, mislim da je 1200 din
 
Nego moze li se za te Coine nesto pamertno uzeti, odnosno da se plati vecim delom u njima a ne 1-2-5% da smanje cenu?
Imam ih preko 28K i samo dzabe stoje...
 
Nego moze li se za te Coine nesto pamertno uzeti, odnosno da se plati vecim delom u njima a ne 1-2-5% da smanje cenu?
Imam ih preko 28K i samo dzabe stoje...
U "coins" sekciji imaš dosta proizvoda, lista je kreirana uglavnom od onoga što pretražuješ/imaš u korpi, i zna da bude i 40-50% sniženo trošenjem novčića.
 
Znam, i tu su mi obicno 2-5% a najveca cifra je 10%...
 
Vrh Dno