Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da li ima neki promoter za BG, ako moze da mi se javi u PP?
 
U principu, imas Iris GO koji je besplatan za iris TV korisnike i imaš Iris GO koji se plaća ako nemaš Iris TV uslugu. Suštinske razlike između ova da GO-a nema. Zapravo, ovde je htelo da se kaže da Iris GO za Iris TV korisnike možeš da koristiš samo na mts mreži ,a Iris GO koji se plaća na bilo kojoj internet mreži. Nešto kao EON van mreže
 
Za instalaciju apollon-a da li važi i za korisnike koji imaju Box 4 sa omorikom 12 ili to važi samo za postpaid tarife omorika i soko?
 
Sa njihovog sajta:

'Uz Omorika i Soko postpejd tarife, aplikacija je dostupna i korisnicima BOX paketa.'
Žalili smo se na povećanje cena Box 4 paketa, odobrili su nam da nastavimo korišćenje usluga kao po starom.
Bila je opcija da poskupi Box i da dobijem Apolon. Nismo to hteli.
Pitao sam ih posto pored Box 4 imamo i tri omorike 12,da li možemo preko postpejd broja aktivirati Apolon, kaže može ali ne možete vi ručni nego zovete korisnički centar.
 
Ti si skinuo Apolon aplikaciju u okviru boksa, hteo si pretpostavljam i preko Omorike još koji Apolon pride ?
 
Suštinske razlike između ova da GO-a nema.
Razlika je boga mi da Isis Go uzet uz mobilnu tarifu nema "geoblocking" i može da se koristi po Srbiji i van MTS mreže a "besplatni uz Iris TV" ima blokadu i nema gledanja vez upotrebe VPN.

Znači isto fazon kao "Eon van mreže" vs "Eon uz SBB kablovsku TV".

Ako se ne varam u prošlosti makar se i nešto malo razlikovao i set TV kanala??
 
Preko Boxa možeš besplatno da aktiviraš Apolon (aplikacija-699din).
Mi smo to uradili, ali kod dogovora za produženje saradnje po staroj ceni, rekli su mi da ostaje Box 4 crveni po 5.200din, ali da nemamo pravo za Apolon. Reko uredu, a da li može preko omorike pošto imamo 3xO12,kaže može, ali nemate mogućnost sami da aktivirate preko moj mts portala, nego se zove korisnički centar, pa vam saljemo u običnoj poruci kako da se prijavite na servis.
Oću reći, preko omorike 12 može, a ne može Box stara cena i plus Apolon. Jednostavno ultimatum smo dobili.
P. S. Sto se tiče Boxa, dobili smo sms da ostaje sve po starom
 
Sto se tice Apollona, zanimljivo je da kao korisnik 3 broja koji ispunjavaju uslove za besplatan Apollon (2 x Soko i 1 Omorika) imam mogucnost samo jedne aktivacije na portalu.

Ili ja nesto nisam dobro ukapirao?
 
Obzirom da je u pitanju pristup Apolonu sa kredencijalima od MTS vrlo verovatno da je moguća samo jedna aktivacija, to ako se svi brojevi vode na tebe.

Ako se brojevi vode na različite osobe onda imate različite kredencijale za MTS app pa shodno tome bi trebalo više aktivacija i za Apolon. Sve se svodi na to ako.
 
нама рекли пре годину да ће увести мтс оптику у зграду и још ништа
 
Da li još neko ima problem da kad ode na listu kanala bilo koju filmovi, sportski, omiljeni... ništa ne pokazuje. To sam od skoro primetio da se dešava.
 
A preko kog online formurala podnosite te zahteve za raskid uopste 😅
Prema članu 131 zakona o elektronskim komunikacijama, rok za raskid bez obaveze plaćanja penala je 30 dana od dana prijema obaveštenja, što je 31. januar. Ne znam kako se računa, ali možda bi mogao i danas da bude taj trideseti dan pa možda može i danas da se podnese zahtev..
 
Poslednja izmena:
Ja sam im zahtev podneo 28.02.
29 tj juce ujutru su me odmah zvali, a poslepodne mi poslali napismeno (sms) da ostajem na staroj ceni do isteka UO.
Hvala svima. Da nije bilo vas, promaklo bi mi poskupljenje bez da trepnem.
 
Da li bi bio neko ljubazan da mi proveri da li vraca 7 (30) dana programa unazad TLC kanal? Takodje bih pitao da li je TLC kanal u HD formatu, posto na sajtu pise tako. Davno pre (2 god) sam bio na mts box iris,ali za navedeni kanal nije moglo da se premotava vec je bila mogucnost pratiti ga samo uzivo.. Pitam zbog supruge, ona prati taj TLC kanal, a planiram da ponovo se vratim na mts box 4 Hvala unapred!
 
Da li bi bio neko ljubazan da mi proveri da li vraca 7 (30) dana programa unazad TLC kanal? Takodje bih pitao da li je TLC kanal u HD formatu, posto na sajtu pise tako. Davno pre (2 god) sam bio na mts box iris,ali za navedeni kanal nije moglo da se premotava vec je bila mogucnost pratiti ga samo uzivo.. Pitam zbog supruge, ona prati taj TLC kanal, a planiram da ponovo se vratim na mts box 4 Hvala unapred!
TLC kod mene ide samo 7 dana unazad. Ostra mi je dosta slika pa mi se cini da je hd. Mada za to hd nisam bas 100% siguran.
 
Moj box3 paket 250/75 je po šemi migracije trebalo da bude prebačen na 400/200 i višu cenu za 250din (imam 24x50%) ali proveravam danas brzinu i ista je, 250/75. Znači nisu me prebacili na novi paket po šemi migracije?
 
Nazad
Vrh Dno