Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Ne radi ni meni, pokušao preko aplikacije da uzmem nešto vrednosti preko 5000 din. i kaže da kupon nije važeći.
 
Ja sam se sjebo juče sa tim kuponom, promašio adresu i morao da otkažem porudžbinu i od onda kupon ne radi kad sam hteo ponovo sa ispravnom adresom. Iz korisničke su mi rekli da kad ja otkažem taj kupon više ne važi za taj nalog.
 
Jel moguće da je već otišlo? Meni ne radi kupon...
 
Proradice, dok ustane onaj sto ih pusta. 💤🛌💤
 
Ne znam odakle vam info da će da 'puste' kod danas, piše da kod važi do 29. februara ili dok 'traju zalihe.'

Samo su iznervirali ljude koji su mislili da imaju još dva dana da smisle za šta da iskoriste popust.

Nadam se da nisam u pravu, mada mi deluje kao autogol ananasa.
 
predlog Ananasu: batalite slanje promo poruka u vezi vaucera jer se bez razloga sramotite. Ko vam je rekao da je to reklama taj vas je slagao. Pokazujete da ili izmisljate, nudute neke fiktivne vaucere/popuste, ili vam je kolicina tih vaucera toliko skromna da govori da bas i nemate budzet za to a niko vas nije ni terao da se upustate u kampanju sa vaucerima. Da ne spominjem naknadno otkazivanje porudzbina.

I sacekajte da vam MC ponudi (ako budu zeleli ponovo) kampanju sa promo kodovima i popustima jer su oni jedini i radili.
 
auto gume - max br komada za kupovinu 1. neki novi pristup prodaji? neki marketinski trik koji je na sublimilnalnoj osnovi filozofski izgradjen? prodavac umesto da proda sto vise on te limitira da kupis sto manje.
 
sve je moguce. ali vec sam imao iskustvo sa "deficitarnim" proizvodima iz ponude sparka pa sam narucio iz par puta i sve je stiglo. isto je max br komada bio 1 i to je trajalo koliko i njihova akcija. a i guma je u pitanju. nikada se ne kupuje 1. menjas ili 2 ili sve 4. cak i ako, eventualno kupis 1, bitan je DOT tj datum proizvodnje. pa ako uzmes ovde 1 a na drugom mestu drugu desi se da je DOT razlike godinu dana.
 
Da ne radiš nekim slučajem u ananasu? ako bi mogao meni da proguraš kod :D
Hahaha ne radim! Da radim bio bi sigurno kupon u stilu “benchuberimax”, zbog pozrtvovanosti i posvecenosti za sve clanove foruma!

Kupon sam iskoristio preko iOS, ne znam da li app i koliko cachuje preko androida…
 
UBERI je najjača reč ikad korišćena za kod... Samo ne znam u kojoj se školi uči.

Kod kod mene i dalje ne radi, digao sam ruke. Poručiću neki drugi put.
 
Pogledajte prilog 431084
Zasto i kod nas ne puste ovako nesto,
Vaucer 4000din za kupovinu preko 12000din,
Sto su makedonci bolji od nas hah :D
Jer je ovo bilo kod nas pre 2 godine, a kod njih krece sad ekspanzija.....novi su tamo
Inace azazene mi je radio jutros , ubacio sam 2 3 varijacije proizvoda koje sam hteo, i ostavio tako sa cenom umanjenom uz vaucer, medjutim sad kad sam hteo da porucim....naravno vise ne vazi, dok se smislim sta zelim. Mislim da je pre radilo kad ubacis nesto u korpu, iskoristis vaucer, ta se cena i kasnije obracuna
 
Dajem jedan vaučer 1500/6000 na ceo asortiman ko mi se prvi javi u privatnoj poruci (uslov 100+ poruka na Benchu) Screenshot_2024-02-28-13-39-14-808_com.google.android.gm-edit.jpg

/edit
Otišao već u ruke @nidzesi
 
Malo su obogatili one izdvojene ponude... Bilo je 200-nak ponuda, sad ih ima oko 1500, pa ko voli i kome treba...
 
Nazad
Vrh Dno