Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Da li moze da se prebaci neki kredit sa broja na broj pa da se produzi vaznost kartice i, ako moze, koliko je minimum za takvu operaciju?

Edit: Ako nisam pomesao, da li je bilo dovoljno da se samo odgovori na poziv i da se produzi vaznost kartice. Ako je to bilo moguce ranije da li jos uvek vazi?
Minimalno 50 dinara, opcija pošalji dopunu.

Ne važi. Otkad ih je kupio Telekom, primenjeni su standardni rokovi od 90 dana za kredit i godinu dana za sam broj.
 
Ja ih zvao da prenesem broj kod njih....eo u cetvrtak ce biti 2 nedelje od poziva ni sim karticu nisam video jos🤣🤣
Totalni amaterizam.Pravilnik to predvidja,ali oni i dalje rade po starom principu. Zlo i naopako ko tamo radi i jos prima platu za to.
 
da prijavim da mi je, oko pre par dana, proradila kartica na drugom uređaju, pretostavljam da je ili savladal postupak migracije, ili se uređaj opasuljio, mada je pre ono prvo, jer nije htela ni na telefonu koji je normalno radio sa svojom globaltel karticom. svi minuti i sav internet je sačuvan
 
Ponovo se vratila boljka da ne stiže povratna poruka kad se plati parking, a u stvari sve bude kako treba samo nema povratne informacije
 
Da li je neko od kad je počelo lelekom ludilo prebacivao postojeći broj na ESim ili od toga nema hleba? I kako to može? Da se ne zaglavim pa ni tamo ni ovamo. TO mi je čisto testni pasivni broj, a kako treba da istestiram jedan telefon pre prebacivanja glavnog broja u njega, to bi mi bilo zgodno da probam, ako uopšte može.
 
Nedostupan sam često prvi put kada me neko pozove, stigne SMS o propuštenom pozivu, a onda drugo zvanje sam dostupan.

Dešava se već par dana konstantno iz nepoznatog razloga.

Jel primetio još neko problem?
 
Meni nikako da stigne verifikaciona poruka sinoć za PayPall, nisam mogao da se ulogujem uopšte.
Jutros restartovao telefon i pokušao ponovo, proradilo iz prve.
Izgleda šašavo ali izgleda da reset radi.
 
Pozdravljajem društvo!
Vidim na sajtu više nema mogućnosti da preneseš broj u globaltel, samo ima da uzmeš novi broj.
Da li je moguć prenos u mts poslovnici ili kako?
Uopšteno pitam, ne za sebe.
 
Zanimljivo usluga Smisli broj ne radi već danima...Dok nije prodata firma usluga je lepo radila godinama, jedno vreme od prodaje samo posebni brojevi su mogli da se kupe baza slobodnih je falično radila a sad ne radi uopšte.Ako je migracija prošla trebalo bi da puste uslugu ako neće da je ukinu.Pitam se hoće li i Globaltel ispratiti promene u cenama jer zeleni dižu cene.
 
Čini mi se da ću se, posle ovog haosa sa nefunkcionalnim uslugama, pozdraviti sa Globaltelom forever.
 
Pa ono mislim da na poslednjih 45 stranica ove teme preovladavaju konstrukcije "ne radi" i "problem sa" i koliko vidim dobar deo toga nikad nije rešen. U skladu sa tim, svako inteligentno biće bi... Biće i sutra lep i sunčan dan.
 
Poz,
mislim na ono kada ideš na freepaid i odabereš paket koji želiš, bilo je tamo da odabereš da li hoćeš da zadržiš svoj broj ili da odabereš njihov sada ima samo da odabereš njihov broj pa zato pitam. kakva je situacija sa prenosom broja ako taj neko ko hoće da prenese broj nije u mogućnosti da mu kurir pošalje to što treba pa da li se može obaviti u mts poslovnici.
 
Slao im dva puta meilove, jedan pre NG, drzgi skoro sad..i naravno nista nisu odg :D kakav raspad :D
 
Ako ima da neko prodaje više globsltel kredita pošaljite mi privatnu poruku da ne pričamo ovde.
 
Pitanje za sve koji su od Globaltela tražili zamenu SIM kartice. Da li se zamenska kartica sme ubaciti u telefon pre deaktivacije stare? Tako mi je najjednostavnije da proverim ICCID broj koji trebam dostaviti radi prebacivanje starog broja na novu karticu.
 
Pitanje za sve koji su od Globaltela tražili zamenu SIM kartice. Da li se zamenska kartica sme ubaciti u telefon pre deaktivacije stare? Tako mi je najjednostavnije da proverim ICCID broj koji trebam dostaviti radi prebacivanje starog broja na novu karticu.
Sme, oba puta mi je bila u telefonu dok su prebacivali.
 
Da pitam još jedared, može li se postojeći broj prebaciti na Esim preko sajta? Ja vidim samo kupovinu nove, pa i tad mi traži adresu za dostavu, pa bi mogla lako da se dostavi obična, a meni treba samo za test telefona.
 
Darivao sam našem ubogom lelekomu dvesta dinara i neka im je prosto. u potrazi za najjeftinijim Esim rešenjem zbog testa telefona koji moram da uradim tokom vikenda, pokušao sam da kupim Globaltel Esim. I pogađate, Lelekom je uzeo novce, dvesta dindži i ništa. Tako lepo, ništa. Verovatno će da mi pošalju fizičku karticu, pa ako bude išla nekom službom, neću da je primim. Neću da se odazovem, neću ništa. A ako stigne u sanduče, slomiću je. Ako neko slučajno zna neki Jeftin Esim iz evrope, do 5 evra ako tako nešto postoji, neka mi pošalje PP jer nemam kad da se vučem po našim ljubljenim poslovnicama operatera. Ne mora da ima nikakav saobraćaj samo broj da bude aktivan. Ponadah se da će Globaltel bar to da pošalje, ali evo da znate, ni to ne radi. Svaka im čast i srećan im put. I broj koji imam ću da pokrckam sa zadovoljstvom.
 
Danas SMS od 2. operatera ne stižu. BG centar 4G slab signal. Spustio sam na 2G gde je pun ako je do toga.
 
Da se ova tema lagano gasi. Ja imam dve crte jedva na Novom Beogradu, gde mi sve mreže imaju pun 4G. Šta mi pričamo više.MTS je odlučio da spušta zavese, pre ili posle.
 
Nazad
Vrh Dno