Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

I sad probaš da se uloguješ preko telefona na sajt iris go, u Operi te dočeka info da su podržani samo Chrome i Firefox. Slepci, podržani za šta??? Jer kad sad probaš sa ta 2 browsera, prvo te dočeka da provališ da ti treba desktop verzija sajta za dalje. Ok. Onda dobiješ polja za login, uloguješ se i finalno te prikolju jer kad odabereš profil, treba da ukucaš kod, međutim stativa, ne izbacuje tastaturu.
Nije poenta u tome što je npr. @shamanNS već pisao o ovome, nego što stručnjaci to još nisu sredili, a pogotovo što ti napišu ono o podržanim browserima.
Ne mogu da provalim da li može da se ukloni u podešavanjima profila na boxu da uopšte traži code kod izbora istog, verovatno ne?
 
Ako ce ti biti lakse 🤣😂 i kad nemas profile ili ti kad je samo admin trazi da se ukuca code ( pin ) pri logovanju na browser na podesavanja , hmmm ipak sam ja nocna ptica ovo ujutru mozak jos ne funkcionise 🤣😂
 
Poslednja izmena:
Kapiram. Meni su digli pritisak što u tom buđavom login interfejsa na Iris Smrt ne može da se uradi paste iz remote control app na mobilnom telefonu, nego kljucaj karakter po karakter daljincem.
 
Ma užas, na telefonu mi trzaju Arene i RTS u aplikaciji, (pisao u temi za Realme 8) posle apdejta na Android 13, pa sam mislio da probam iz browsera. Keine. Ovde čitam o logovanju na "Smrt" aplikaciju. I na kraju imam Iris, ali srećom brat ima višak slotova za Supernovu i to mi je spas. Zabole me za tv i Iris generalno, te gluposti ni ne gledam, jedino uveče mi glupo da zbog utakmice buđavim unutra, dok ostatak ekipe uživa u dvorištu. Inače ne bih ni primetio bogougodne uradke vrlih stručnjaka.
 
@Gargamel83 Pa da ima ne bi bilo cimanje 🤣🤣🤣
Mora ručno van sajta da se pošalje HTTP Post zahtev na /ReplaceDevice endpoint u kom se šalje id uređaja koji menjaš.

A id i cookie vrednost treba da se pokupi iz Developer Tools (id postojećih uređaja se vidi iz odgovora servera za /QueryDeviceList ili tako nešto).

Probaj tu varijantu sa deaktiviranjem pa reaktiviranjem Iris Go usluge na MojMTS portalu da li ćeš i ti tako rešiti kao drugi.

Ako ne uspeš tako onda eventualno mogu preko AnyDesk da ti ja to odradim "remote"...
 
Suma sumarum, kod mene uspelo da deaktiviranjem i ponovnim aktiviranjem Iris Go usluge, navalite, pokusavajte, upalice sigurno. Naravno, prvo obrisati staru app sa uredjaja, deaktivirati iris go, instalirati novu app, aktivirati iris go i prijaviti se. Napokon i opcija za izlaz iz aplikacije a ne prinudno.
 
Poslednja izmena:
Само андроид тв је добио нову верзију. На вебос систему је и даље 1.0 верзија.
Лично сам прво деактивирао/активирао услугу а затим упградовао стару на нову верзију из продавнице.
 
Sama deaktivacija i ponovna aktivacija irisGO na moj.mts.rs portalu je dovoljna, ne mora aplikacija da se briše/instalira...

Ja nabode srpski vpn i sad svi kanali rade ok :)
U principu sad je iris SMART (mts) gotovo identičan MOVE Smart (supernova) TV aplikaciji.

Čak je i preglednija i ima nekih dodatnih opcija u odnosu na move smart:

1.png

2.png
 
Poslednja izmena:
Mnogo hoćeš :D
Dobro je ovako, svakako su mi obe aplikaciju lošije od EON TV, ali za Arene i još par kanala sasvim ok...
 
Не налазим подешавање протока за ирис смарт апп, андроид тв.
 
Do nekog novog frankestajna na ovoj neces ni naci 🤣😂🤣
 
Taman da pustim utakmicu, traži mi login za TV aplikaciju (na EON box-u) . Simbol po simbol, pakao. I naravno nije ispravan user/pass...naravno da jeste, nego mora večito neka komplikacija sa njima. Ulogovan sam btw. i dalje na telefonu i tabletu.
Koji krš od servisa, jedva čekam da mi istekne ugovor i da pređem bilo gde, Yettel ili A1 ekvivalent po pitanju minuta i neta, plus Orion za Arene, ispašće i jeftinije čak nego Soko Lite.
Ma ovi i 24 meseca za dinar da daju, skupo je brate.
 
Vec 5 dana pisemo o tom "problemu" i upadne lik ovako peni.. majstore procitaj 2 strane unazad, imas resenje, nikakva "komplikacija".
 
Često se dešavaju ovakve gluposti, naravno da jeste komplikacija. Jednom sam deaktivirao/aktivirao servis (mislim da je NBA bio, možda Deezer, davno beše pa nisam sasvim siguran) pa su pokušali da mi naplate tu "dodatnu" uslugu, koju sam već imao u sklopu paketa. Ne čačkam ništa ovaj put jer ako opet pogreše, slučajno ili namerno, eto meni još jedne prepiske sa njima i rasipanje vremena i živaca. Pisao sam im, pa će resetovati valjda do kraja nedelje.
Da, pogrešio sam što nisam čitao prethodne postove i izvinjavam se.
Da su po pitanju digitalnih servisa ubedljivo najgora kompanija, čvrsto i dalje stojim iza toga i po tom pitanju se ne izvinjavam nikome iz MTS-a ukoliko ih ima ovde na forumu.
20+ godina sam korisnik njihovih mobilnih usluga, jedan isti broj sve vreme kod njih. I tu moram da priznam da su korektni, verovatno imaju najveću/najbolju infrastrukturu, gde god sam bio nije bilo problema sa dometom itd. Ali ove novotarije prosto nisu za njih, amateri koji su zagrizli previše i izgubiće na kraju sve korisnike. Predmet podsmeha su postali odavno.
 
Meni na android tv-u (philips) tražio ukucavanje user name i lozinke i prošlo najnormalnije. Doduše taj tv je bio i pre ulogovan na iris. Na LG tv-u i dalje stara verzija aplikacije i naravno ne traži unos username i pass
 
Može li neko da objavi rešenje u vezi VPN i to da rade svi kanali… Nije da nisam pokušavao i hoću eešenje na gotovo, pokušavao sam ali prosto tipa radi pink i neki a recimo arene ili Diskaveri neće. Ako neko može da objavi, ili makar u PM da mi pošalje rešenje, hvala.
 
Tesko prolazi VPN kod Iris-a, ja ni jendom nisam uspeo da se povezem, prepoznaje mi IPVanish, mada nisam druge ni probavao ali ni Nord mi nije prolazio.
 
Izasla verzija za webos,tacnije meni je na mom fox webos tv-uradio update. Naravno da sam morao da deakroviram pa aktiviram uslugu da bi mogao da se logujem
 
Da li vam se u novoj verziji, prilikom svakom pokretanja aplikacije pali Iris promo kanal? Bez obzira koji je kanal bio uključen pre izlaska iz aplikacije.
 
Pa sta je tu cudno kod smart aplikacija? To je defaultni kanal.
 
Čudno je da tako ne rade ni druge aplikacije? (tipa Eon sigurno pamti zadnje gledani kanal pre zatvaranja aplikacije) a i sama Iris Smrt je pametila ranije? Plus svaki TV kad ugasiš i upališ ne vraća na prvi u listi nego šta si gledao.
 
Čudno je da tako ne rade ni druge aplikacije? (tipa Eon sigurno pamti zadnje gledani kanal pre zatvaranja aplikacije) a i sama Iris Smrt je pametila ranije? Plus svaki TV kad ugasiš i upališ ne vraća na prvi u listi nego šta si gledao.
Pa pricamo o smart app, ne o STB-u. Ok, radi eon, svaka cast.... :D
 
Zašto bi SmartTV app po tebi trebala da radi drugačije od STB i od TV-ova?
 
Nazad
Vrh Dno