Šta je novo?

Nedavni sadržaj od В.и.к.т.о.р

  1. В.и.к.т.о.р

    Top Radeon RDNA 4 će biti brži od GeForce RTX 4070 Ti Super modela

    Пошто RDNA 4 стиже у другој половини следеће године, ако перформансе не буду барем као 4080, све преко 600 евра ће бити превише. Јер, перформансе 5070 БИ ТРЕБАЛО да буду на том нивоу.
  2. В.и.к.т.о.р

    Bivši Google inženjer tvrdi da će ljudi uskoro postati besmrtni

    А да мајстор прво сконта систем како зауставити смрт од глади једног детета на сваких девет секунди, па да тек онда измудрава и проповеда СФ земљу дембелију.
  3. В.и.к.т.о.р

    Putin želi ruske gejming konzole na tržištu – tvorci Tetrisa se vraćaju u igru

    "vlada je posebno pozvana da istraži mogućnosti..." Што значи да је велика вероватноћа да од тога неће бити ништа, а у тексту се већ навелико разглаба и теоретише као да су већ решили да почну.
  4. В.и.к.т.о.р

    AMD Zen 5 arhitektura 40% brža od Zen 4 prethodnika

    Када би ово било просечно убрзање...
  5. В.и.к.т.о.р

    Svemirska špijunaža tipa Golden Eye – Starshield sateliti za SAD u režiji Ilona Maska

    Све треба учинити како би са сачувао свет од тоталитаризма, терора и ретроградних сила прошлости. Нека слободарске тековине свесног и разумног дела човечанства утру пут у "будућност у коју верујемо"™!
  6. В.и.к.т.о.р

    ESA potvrdila da je E3 zvanično mrtav

    Слажем се. Ако нисте чули, логично је не обавестити. Али, нема разлога за правдање, јер тако изгледа да сте чули, али нико вас није удостојио позива. Каква год да су правила - тако се не ради. Сада знате за следећу годину. :)
  7. В.и.к.т.о.р

    ESA potvrdila da je E3 zvanično mrtav

    Да је ту био присутан неки Самсунг, Шаоми, Епл,... па и да дођу да се сликају. Кога брига у Србији да промовише тржиште које обрне годишње скоро 200 милијарди.
  8. В.и.к.т.о.р

    ChatGPT postaje lenj i govori korisnicima da sami reše svoje zadatke koje mu zadaju

    Да је иоле "интелигентан", ChatGPT би већ сконтао чему служи и почео би да одговара само са: Google yourself, you lazy humanoid!
  9. В.и.к.т.о.р

    Proizvodnja čipova Kine danas kasni 5 generacija zbog sankcija SAD

    Мислим да је примарни проблем што САД на овај начин секу садашњу и потенцијалну конкуренцију са полугама које су им "законски" дозвољене у оквиру организације коју они контролишу. Конкуренција која има намеру да глобално буде независна у одлучивању и да економски преузима све већи део светског...
  10. В.и.к.т.о.р

    Film ili stvarnost: ugrađeni čip umesto nošenja ključeva ili kartice za plaćanje

    Пратим ту тематику одавно. Могу рећи да је чиповање већ застарело и сувишно поред разних технологија које су развијене у међувремену. А за контролу и праћење смо сами криви. Добровољно смо нон-стоп на Мрежи која прати сваки наш клик, тач, таг, шер... Само да на сваку овакву ствар не вичемо -...
  11. В.и.к.т.о.р

    Film ili stvarnost: ugrađeni čip umesto nošenja ključeva ili kartice za plaćanje

    Марти, брате, па ми смо у томе већ деценијама.
  12. В.и.к.т.о.р

    Borba protiv dezinformacija: EU poziva na jasno označavanje AI sadržaja

    Какав смислени дијалог очекујеш после овако нечег? И ја теби могу одговорити у истом стилу, и шта онда? Ја износим мишљење о ставу и о пракси НАТО-а по питању цензуре, а ти пишеш о мени, знаш до чега ми је стало и где би требао да одем, и како у ствари сматрам тиху већину за овце. Рећи неком да...
  13. В.и.к.т.о.р

    Borba protiv dezinformacija: EU poziva na jasno označavanje AI sadržaja

    Неколико година пре вируса, на прсте су се могли избројати сајтови који су се бавили фактчекингом стандардних за то време страхова - 5G, кемтрејлси, чипови, кодови, дубока држава и тсл. И то је тад било на нивоу чистог и искреног волонтеризма. После вируса, као печурке после кише су се појавили...
Nazad
Vrh Dno