Šta je novo?

The Witcher Remake

DeRadicci

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
04.08.2011
Poruke
7,661
Poena
525
Jedna od onih najavljenih Witcher igara ce biti Remake keca. :)


asmdd0.jpg


We are thrilled to announce that The Witcher Remake is being worked on! That's right, the game that started it all
is being rebuilt from the ground up in Unreal Engine 5.

The game is currently in the early stages of development at the Polish studio Fool's Theory, where veteran Witcher
series staff are involved. We, as CD PROJEKT RED, are providing full creative supervision.

The Witcher Remake is what you might know by the codename "Canis Majoris". It's still early and we want to ensure that
the game is created with the utmost care and attention to detail, therefore, while we're excited to share the news with
you, we want to ask you for patience as it will be a while until we start talking about this project in detail.


 
Poslednja izmena:
Ja sam lik koji nije igrao keca ni dvojku, ustvbari jesam dvojku al malo nesto :) Od Wild Hunt sam krenuo :D
 
Pretpostavljam da možemo očekivati borbu kao u W3. Kec je ipak bio nešto posebno.
 
dvojka je bila pristojna alzo...
 
Meni omiljeni Witcher.
Dobra vijest!
 
Omiljeni deo takodje, najvise zbog atmosfere. Ali kod njih je sve u early access-u tako da ko zna sta ce biti sa njima do tada a kamoli sa igrom.
 
Obzirom da nisam igrao keca ni dvojku, biće ovo super kad se pojavi!
 
Odigrao sva tri Witchera. Svaki divan na svoj način premda je trojka kraljeva kruna zbog sadržaja.
Uz Gotik kec koji će takođe biti na UE5 ovo ja sjajna vest!
Razmišljao sam o nekakvom rimasteru keca ali sam mislio da bi ga mogli uraditi u engineu trojke što bi takođe bilo sjajno. Možda je ovo i bolja solucija da se vidi kako stvari funkcionišu u UE5.
Pošto se mapa Witcher keca sastoji od "zona", mislim da bi sada mogli ukloniti sve loadinge kako bi celina bila kompaktna i zapravo jedan Open World koji ne bi bio ni mali.
 
Malo je tuzno videti ove objave CDPR-a jer su ovo pokusaji da se odobrovolje fanovi i malo podigne rejting sada kada se prasina oko CP2077 delimicno slegla...
Sve je ovo u fazonu "radimo na tome" i "bice kada bude" a vrlo je upitno da li cemo bilo sta od najavljenih stvari videti pre 2025/26.

Verujem i da ne vredi spominjati koliko su se "ukanalili" odlivom talenta i da nemaju bas previse kredita kod fanova jer ce prvi sledeci objavljen naslov (ukljucujuci i CP2077 ekspanziju) biti pod lupom kritike i fanova.
Takodje TW 1 & 2 su vrlo specificne bile u odnosu na trojku, kako po pitanju gejmpleja tako i sa atmosferom i tu ima dosta mesta da se zabrlja oko remake-a.


+edit
Btw da li je TW3 dobio onaj next-gen patch i "Kavil reskin" + armor set koji su toliko pompezno najavljivali dok je poslednja sezona serije bila aktuelna (i pre CP2077launcha cini mi se) ili se izgubio negde izmedju redova? 😈
 
Poslednja izmena:
^e to. Bas mi nekako jeftino ovo njihovo pricanje o igrama ko zna koliko godina u napred. Totalno mi ne ide uz studio koji je skoro naucio svoju lekciju.
Par godina su bili centar igrackog sveta a i sire. Svi su gledali u njih. Ko zna tolika paznja sta uradi coveku ili timu, mozda je gora i od droge.
 
Jedinu lekciju koji su oni mogli da nauce jeste da su sada too big to fail. Ako mozes posle onakvog debakla da prodas 20mil kopija, dalje radis sta hoces, a za kredit kod fanova te boli uvo.
 
+edit
Btw da li je TW3 dobio onaj next-gen patch i "Kavil reskin" + armor set koji su toliko pompezno najavljivali dok je poslednja sezona serije bila aktuelna (i pre CP2077launcha cini mi se) ili se izgubio negde izmedju redova? 😈
Next-gen patch je radio Ruski tim sa kojim su raskinuli saradnju zbog rata. Pa su oni preuzeli i rekli da će izaći do kraja godine. Imaju fore još 2 meseca. Videćemo.
 
E, ova igra vec zasluzuje remake. Probao sam da je igram nakon što sam prvi put prešao trojku ali nisam mogao, baš je pregazilo vreme.
 
Vezano za Witcher 3 očekuju se neke informacije sad u petak. Videćemo... Ako to bude solidan upgrade svakako razlog da se krene ponovo :love:
Ne bi me čudilo da vrate onaj rendering sistem koji je imao dinamične refleksije i particle efekte, a kojeg su se morali odreći zbog hardvera u PS4/XBO.
 
Odlicna vijest. Presao sam sve tri igre vise puta. Sto se mene tice neka odrade grafiku ostalo ne moraju nista da diraju.
 
Uh, odlicna vest, samo znajuci ih, nacekacemo se...
 
Prvi withcer je bila najbolja igra koju je Red izbacio i najmanje politički korektna...ostali nastavi su vanila sapunica...
 
HAHA
 
Impresivno je bilo kod keca sta su uspeli da izvuku iz Aurora endzina. Aj da vidimo na sta ce ovo da lici.
Ja sam keca srecom igrao kad je vec bio EE, tako da sam propustio sve zabavne bugove.
 
Oglasio se i Doug Cockle, glumac koji daje glas Geraltu, i rekao je da zna da rade remaster keca, kao i da bi momentalno prihvatio da opet ponovi ulogu.
Meni je palo na pamet da je CDPR planirao samo da "uveze" glasove iz postojeće igre ali ne bi čudilo da se nanovo angažuju da urade remaster i na tom polju. Muziku ne treba da diraju 🥰
 
Zasto bi mijenjali glasove, ponovo ih radili?
 
Nema logike ponovo snimati. Glasove mogu samo da dodaju npr. ako ubace neki novi side quest.
 
Zasto bi mijenjali glasove, ponovo ih radili?
Bas sam juce citao neki clanak u vezi toga. Jedan od mogucih razloga zasto bi to mogli uraditi je da bi likovi koji se pojavljuju i u trojci (a koja je i najpopularnija) imali identicne glasove kao i u trojci (jer su se glumci vremenom menjali), kako novim igracima ne bi delovali cudnije, a i da bi se odrzala neka konzistentnost medju igrama. Sta znam, meni bi to bilo i super, obzirom da nisam igrao keca :D
Takodje, Doug Cockle, je rekao da je vremenom, kroz nastavke, radio na tome da Geraltu udahne i malo vise ljudskosti (osecanja - koliko toliko), kako ne bi bio puki robot ubica kao u kecu (jer se sa takvim i igraci tesko poistovecuju). Tako da verujem da bi ga sad malo i drugacije odglumeo, da vise lici na onog iz trojke (ako se to uopste razlika da primetiti).
 
Poslednja izmena:
Glasovi se mogu modifikovatri da zvuce razlicito. Ne koriste se razliciti voice actor-i za sve likove. Dobro, ne mislim ovako:

 
Vrh Dno