Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar ti stvarno misliš da će kripto propasti?

U smislu da će na nula, ne. Puno projekata će propasti, ali neki će i preživeti. Ono što će se završiti je besmisleni evaluation, seti se sad da je na vrhu tri biliona dolara bilo uloženo u ove glorifikovane baze podataka.

Onda kad se ekonomija jednog dana oporavi, opet će da krene neki narativ zašto kripto tad nije valjao, pa je to sad skroz drugačije, pa ajde ulažite opet i tu će opet biti nekog balona, ostaje da se vidi kolikog. Ali to je čisto ljudska priroda, Ponzi šeme nisu ništa novo i svi sanjaju da se bez rada obogate preko noći, to se nikad neće promeniti. Kripto kao prvi decentralizovani Ponzi će ostati sa nama trajno.
 
200 Week moving average je jos nekih 10% dole na oko 22k..

Mada me ne bi cudilo da idemo i ispod toga.

Ovo sa celsiusom je problematcno, da sam imao znacajniji novac u kriptu verovatno bi tamo stavio nesta i sad mi ne bilo dobro.

Tesko je naci novcic koji nije pao 20% u prethodnih 7 dana..

Sta je tu je :) DCA za mene ko i dosad..
 
Moguce je da prvi put BTC nadje dno ispod proslog ATH.
ETH je vec pao ispod proslog ATH.
Ako krenu likvidacije velikih igraca kao Saylora itd. to ce pokrenuti domino effect i boga pitaj gdje ce se zaustaviti.

Treba malo razvuci DCA, ko zna koliko ce ovo trajati.

Nije crypto bogacenje preko noci, ili "you just got lucky" ma sta neki pricali.
Valja imati muda i upumpavati svjez kapital kad se svakog jutra probudis uz -20,30%.

Al kako ono francuzi kazu "scared money don't make money" 😁
 
ja ocekujme neki oporavk tamo negde oko novembra jer tesko da mogu da krenu u izbore sa ovako losom situacijom u ukrajini i ocekujem da ce rat do tada biti koliko toliko stabilizovan, svetski kup pocinje koje je ceo u kriptu sponzorisan... videcemo

1655107520708.png
1655107528503.png
 
Gde je Sejlorova likvidacija? Negde sam cuo, ali se ne secam gde, dal ovde ili u nekom videu da je oko 3000..
 
Dobra tabela da se vidi sta i koliko, ako su prijavili tacne podatke. Ovaj Sejlor je uzeo kredit koji mora da vrati. Pitanje je da li moze da izdrzi do sledeceg bulla.
 
@Scorpyy je već pričao u drugoj temi kakve probleme ima sa CEX-om, tako da me ovo ne čudi uopšte...
 
Budite spremni na sve danas. Cex, na kojem imam verifikovan nalog, mi trazi enhanced verification nakon sto sam pokusao da povucem ogromnih 0.05BTC! Enhanced verification nije moguce odraditi jer link ne radi....

Mozda je off-topic ali......
I tek tako, posle 25min transfer je ipak prosao! Bice veselo danas kad se jos ameri probude!!

jos jednom sorry za offtopic

Da ne ispadne da nesto farbam:
1655115286824.png
 
Skoro sam bio pominjao 8k, i koliko god delovalo mozda smesno treba sacekati s kupovinom. Najavljuju nam lagano i neke majmunske boginje, stopa smrtnosti velika, rola se nesto veliko ka 2023.
 
Mnogi ce puci sada. Ko zna gde je dno i koliko dugo moze da pada. Prevelika je frka u svetu trenutno i nije vreme za kupovinu. Bukvalno nijednog razloga nema da cena krene na gore, ne zalecite se :(
Danima se videlo koliko lose izgleda sve.
Rekao sam da se plasim ozbiljnog dampa, shortovao sam vecu kolicinu ali ne da mi se ne kupuje nazad nego ne mozete da zamislite. Ovako moze do proleca.
 
Ovo često čujem. Koliko god da totalni ludaci vode ovu plansku ekonomiju, opet ne mogu da verujem da bi se već sad predali i pustili inflaciju da pobedi i ustoliči se u ekonomiji. Umesto 2-5 godina mučenja koje nam sledi bi imali decenije laganog propadanja, bez nade u izlaz. Nemoj navijati za takvo ludilo, pusti u svojoj glavi kripto Ponzi da propadne, to mu je oduvek i bila sudbina.
Istorijski, centralne banke su praktično u 100% slučajeva birale inflaciju, sve do momenta kada se valuta raspadne skroz
 
Moćiće da se povuče kada bude pao na 5k usd, taman za kafu i kiselu :)
 
Samo bez panike sve je ovo vec vidjeno, samo se koristi situacija u svetu da bi se pokupili novcici. Pogledajte da li se i jedan kit istreso ili i dalje kupuju.
@Stormbringer_bg upravo tako, oce da kupe sto jeftinije i prave dodatni pritisak, ovo im je idealan trenutak koji pokrivaju nastalom situacijom
 
Ja dok gledam kako se moja ustedjevina topi i kako su moji aseti na Celsiusu mozda trajno unisteni:
 

Prilozi

  • FVG7hbOWQAA56cf.png
    FVG7hbOWQAA56cf.png
    276.2 KB · Pregleda: 151
Ovo često čujem. Koliko god da totalni ludaci vode ovu plansku ekonomiju, opet ne mogu da verujem da bi se već sad predali i pustili inflaciju da pobedi i ustoliči se u ekonomiji. Umesto 2-5 godina mučenja koje nam sledi bi imali decenije laganog propadanja, bez nade u izlaz. Nemoj navijati za takvo ludilo, pusti u svojoj glavi kripto Ponzi da propadne, to mu je oduvek i bila sudbina.
Pa sve je u finansijama Ponzi kad bolje pogledaš, presipanje iz šupljeg u prazno. Kripto je samo napredna verzija sistema, prilagodjena vremenu.
Nije još establirana do srži, ali ide se ka tome i tu smo negde pred sazidanim temeljima, sve je ovo sada zdravo za ceo proces, kad se slegne prašina i ostane desetak coina i uz regulativu koja tek treba da dodje to bi bilo to. Pričati o tome kako će kripto propasti je suluda priča, ne vodi nigde.
 
Pisano je za Celsius pre par nedelja/meseci da je dosta nesiguran. Ja sam povukao sve što sam imao tamo kada se raspala LUNA. Što se tiče marketa, konačno smo došli do trenutka kada svi kukaju i niko ne pomišlja da će da ide naviše. Fear and Greed je pao na čitavih 11 poena. Promena trenda se bliži, jer ne mogu svi da budu u pravu. Kada? To niko ne zna. Sigurno je samo da će promena većinu uhvatiti nespremne.
 
Nemojte se kladiti da se promena trenda blizi... Kitovi kupuju i ne prodaju jer su puni kao brod para koje se neprekidno stampaju. Te pare po pravilu nikada ne zavrse kod nas nego kod njih. Najgore je sto ovako moze da krvari kako dugo. Ovo nije dno, nemamo odbitat, nismo oversold jos uvek.
Daj Boze da se na 22K odbije.
Sinoc sam znao da idemo na 26K, probudio sam se na 24K.
 
Ako mogu da primetim, btc sada malo jače krvari u odnosu na altove. Do sada je bilo par procenata btc i 20% altovi, sada btc malo jače kljoknuo, altovi standardno.
 
U zadnjia 24h BTC je pado 17% a danas je pao 15% tesko da ce moci jos dugo ovako da pada.
MIslim da ce ako se ne odbije onda barem malo da odmori na ovim nivoima ..
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno