Gde mogu da nadjem taj .xml fajl?Već sam bio odlučio da zamenim telefon, kojim sam generalno zadovoljan, zbog nedostatka stabilnog gcam na android 10-ci, kad konačno izađe nešto da radi stabilno, da ne puca posle par slika i da ne moram svaki čas clear cache i restart telefona.
MGC_7.3.020_Parrot043-v1 + nokia7plus.xml i radi kao što je na 9-ci radio port od back.rider-a.
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/
Vidim da je izašla i v2 juče, pa ću i nju da testiram, ali ovo me baš raduje.
Ma ne radi ni v1 a ni v2Već sam bio odlučio da zamenim telefon, kojim sam generalno zadovoljan, zbog nedostatka stabilnog gcam na android 10-ci, kad konačno izađe nešto da radi stabilno, da ne puca posle par slika i da ne moram svaki čas clear cache i restart telefona.
MGC_7.3.020_Parrot043-v1 + nokia7plus.xml i radi kao što je na 9-ci radio port od back.rider-a.
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/
Vidim da je izašla i v2 juče, pa ću i nju da testiram, ali ovo me baš raduje.
PX nema tih problema. Nisam se u ostalo udubljivaoPX radi na nokijama, 7.1,7plus,8.1
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog959/
E hvala puno, probacu da nastelujem.Meni v1 radi bez problema već 5 dana, stabilno, baš ga često testirao, normalno čuva slike.
Meni je PX stalno pucao.
@Dreamer_: nokia7plus.xml ima[ tamo gde skida[ i .apk, klikni na configs, pa nađi dole za Nokia 7 plus.
Napraviš folder /ConfigsCamera7/ na telefonu i iskopiraš ga tamo. Kad instaliraš i pokreneš gcam, dva puta klikni na crni ram oko dugmeta za slikanje i pojaviće ti se meni da uradiš restore setovanja iz tog fajla.
Parrot (7plus , 7.1)I koja je na kraju najbolja verzija gcam za 10-ku?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Jedina mana USB-C port za punjenje!Takođe kod mene baterija fenomenalna. Ovaj telefon je ostao nešto najbolje što je Nokia izbacila nakon povratka na tržište. I još nema dostojnu zamenu.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
I kod mene je baterija nešto lošija od prošlog apdejta, mada danas sam instalirao majski apdejt, koji osim security patch-a donosi ispravke bagova i težak je 1.5GB.Da li možda imate problema sa baterijom? Ja jedva izvlačim po 6 sati i to dodje do 7-8%. Evo sada sam na 51% a 2h11min SOT-a, probao sam da gasim neke aplikacije, gasio digital wellbeing, ne znam šta još da radim...
7 plus je bila medju top midrejndzerima kada je izasla.
Cini mi se da je proglasen telefonom godine u klasi.
Fora je sto taj telefon nije nikada dobio pravog naslednika.
7.1 je bio ok telefon, prodavao se i on, ali 7.2 za svoju cenu je prosto bio debeli podbacaj.
Vec ce pise iz raznih izvora o 6.3 i 7.3, i barem sudeci po glasinama popravice tamo gde su najsuplji, pa bi trebalo da dodju sa SD 7xx, baterijom od barem 4K, boljim kamerama...
Videcemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari