Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Линчова изведба Дине ми се страшно свидела и кад сам био клинац и кад сам га гледао пре пар месеци. Није ми јасно чему толики презир према филму од многих људи. Нисам читао књигу, али колико год да се разликује филм је некако откачен и јединствен, са сјајном музиком и практичним ефектима који су прави одмор за очи у време ове поплаве претерано коришћене компјутерске графике.
 
Crominal baš sam ga skinuo i planiram da ga odgledam. Deluje obećavajuće.
 
Spotlight - 8/10
D' objasnim... Ne volim "angažovane" ali ovaj je fenomenalan!
Na stranu tema, i samo to je dovoljno da zaboli glava ali likovi, lične nedoumice i drame...
A najbolje od svega mi je bila gluma Marka Ruffalo-a...hulk je lagano za oskara!

Sent from my PSP5551DUO using Tapatalk
 
Ko je citao Herberta, Dune su stvarnoo bizuterija bez cilibara
 
Pogledao večeras Ip Man prvi deo.
Odličan film. 10/10
Sutra-prekosutra i ostala 2 dela, mada sumnjam da će biti na nivou kao prvi deo.

Sent from my Xperia ZR using Tapatalk
 
Nebraska, opušten nepretenciozan film sa sjajnim kadrovima i muzikom i lepim krajem.
 
Central Intelligence
7/10

Ako moze preporuka za neki horror/mystery film, ali da nema, ili sa sto manje moguce, onih "Blic" scena sa iskakanjem svega i svacega :)
 
E to i mene zanima, jel uopste postoje horor filmovi kojima nije jedina fora da iskoci nesto brzo uz mnogo pojacanu muziku u tom trenutku?
 
Nemam problem sa kasapljenjem ni krvoprolicem nego sa tim iskakanjima...bukvalno ako smanjis zvuk neces se uplasiti, toliko su glupa ta iskakanja. Hvala na listi.
 
Molim.
Ta dva elementa se koriste besomučno u svakom lošem i osrednjem hororu.
A takvih je 95% minimum, bar što se mene tiče.
Po prirodi žanra, horora ima još manje (stvarno) kvalitetnih nego akcija, drama, komedija...
Tako da ih uglavnom ne gledam, kasapljenje radi kasapljenja mi nije strašno, a iskakanje mi je iritantno :)
 
Hvala na listi, gledao sam vecinu onih filmova tj. uglavnom od '95god, oni mnogo stariji mi i nisu nesto posebno zanimljivi...

Takodje ako moze predlog za neki triler ili misteriju koja nije bas predvidiva, tj. da drzi paznju, sa eventualno nekim "Plot twist-om" na kraju... :)

Gledao sam skoro Session 9 i The Number 23, zanimljivi filmovi :)
 
Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
^ U skladu sa cenom ulaznice... :)

Dadoh 7 na račun stare slave. Trudio sam se da ne budem previše subjektivan. Ljubitelji suve akcije, kojima nisu važni korišćeni klišei i neka naivna rešenja u scenariju verovatno će biti zadovoljniji od mene.
 
^ U skladu sa cenom ulaznice... :)

Dadoh 7 na račun stare slave. Trudio sam se da ne budem previše subjektivan. Ljubitelji suve akcije, kojima nisu važni korišćeni klišei i neka naivna rešenja u scenariju verovatno će biti zadovoljniji od mene.

Bar ćemo saznati ko je Bourne,napokon ;)
 
Poslednja izmena:
^ A ne, ne mnogo više od onoga što ste/smo znali. Možda u novom delu, za koji je (očekivano) ostavljen prostor na kraju. Toliko, da ne spojlujem mnogo...
 
Dva filma sa slicnim ocenama na imdb:


Dark City - ovo je meni teletabis katastrofa od filma. Od ideje, preko gej celavaca i sesira, do realizacije. Da li su hteli da bude nekakav "majndfak", ili ne, nisam siguran, ali ovo po mom misljenju jedino moze da bude mindrape.
I, iako se cesto nisam slagao sa ocenama sa imdb, pa to ne bi trebalo da mi bude nista strano, ovo je ipak uspelo da me ostavi u rebusu. http://www.imdb.com/title/tt0118929/?ref_=nv_sr_1


No Country for Old Men - Iz nekog razloga sam godinama odlagao gledanje ovog filma, ni sam ne znam zasto. Na kraju ispade sasvim solidan film, sa doduse malo cudnom zavrsnicom. Ali, ima moju preporuku. http://www.imdb.com/title/tt0477348/?ref_=nv_sr_1
 
The Nice Guys
Odličan je! Obično mi se povraća od američkih komedija, ali u ovom filmu sam baš uživao. Na imdb-u su kritike vrlo polarizovane, to je za mene uglavnom dobar znak. 8/10
 
Independence Day: Resurgence - ocena -50 od 10

CGI/Green Screen Fuck Fest :D. Emmerich je nadmašio čak i moja očekivanja. Mislio sam će će film samo biti loš, a ispao je UŽASAN.
Samo mi jedna stvar nije jasna - kako su pobogu potrošili 165 Milki kad film ima 2-3 scene ukupno koje nisu snimljene u studiju? Gluma, priča, patetika, CGI čak i sama montaža - sve je na nivou kojeg bi se i B produkcija postidela.


I na kraju ih je spasio :D :D :D
live-android-wallpaper-1080x1920-marvin-the-paranoid-android-movie-mobile-wallpaper-1080x1920-93.jpg
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno