Šta je novo?

LG G3

Ti mozda da nosiš u mesc svejedno, oni su ovlašćeni servis
 
da, ja imam garantni od PIN computersa, zvao sam mesc i rekli su mi da može
 
Hvala! Još ( nedaj Bože ) da pukne lajsna pa da doplatim za g4 ili drugi fon.
 
ja sam kupio ovaj tel juce nov. Malo je reci da sam totalno razocaran posle Xperie z2, Po mom misljenu ovi lg telefoni nebi trebali u prodaji da budu. Tel sam upd na 6/0 preko onog programa LGup i ima par aplikacija tipa viber face itd i ima igru Clash of C. Telefon se u dzepu greje kad ne radim nista na njemu... Osvetljenje ekrana sam samo jednom uspeo da podesim na max iako nista posebno ne radim na telefonu. Cpu Z mi pokazuje temp na onom prvom senzoru 85 C posle 10tak minuta igranja CoC. Jel ima neka fora ili ovaj telefon ovako treba da radi? Nije mi se gasio zbog temp ali mi ovo nesto mnogo 85.. osvetljenje mi je na auto i u vecini slucajeva kada pokusam da stavim na 100 ono nece izbacuje ono obavestenje o temperaturi. Ne razumem zasto su stavili ovaj ekran kada nema sta da ga napaja kako treba. Tel je made in korea i proizveden je 4.2016. 32gb verzija.
 
Ne razumem zasto si zamenio z2 za g3? Nema logike nikakve
 
Generalno g3 nije los tel, najveci njegov problem je 5.5 incni displej koji je naguran u malo kuciste i koji je nepotreban i koji ima 538 piksela po incu.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 
Ako se toliko greje kad nista ne radis onda nesto nije dobro... Nesto ti trci u pozadini, nesto sto jako opterecuje sistem. Moras ispitati sta je jer to definitivno ne treba tako da bude.
 
Inace prodao sam moj G3 :), sada trebam samo da ga otkljucam jer je sa mts-a, jel zna neko dobar besplatan nacin (ima root) ili nekog proverenog za one kodove sto se placaju?
 
Unlockcode247, dosta je jeftin za lg
 
Da ti nije onaj google beckup upaljen pa toliko grije.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 
Ima li neko dobro iskustvo sa CTT modom da flešujem na stock zbog smanjenja grejanja.
Postavi link na taj što ti dobro radi, da mi posluži dok ne proučim temu CTT.
Ovom čoveku što se greje na igricama bi možda pomoglo ograničenje pozadinskih procesa u Settings> developer options, pa stavi da u pozadini radi mali broj.
 
Unlockcode247, dosta je jeftin za lg

Hvala za info samo nije bas dobro proslo... :)
Kad sam uplatio posle 5-10 min sam dobio mail da je Failed, nije nasao kod... Ja im pisao i nisu mi nista odgovorili vec sam posle nekih 8 sati dobio novi mail sa uspesno generisanim kodom koji ne radi :)
Pisao sam im opet, ne znam sta ce sada biti, ali cisto da imate info da se i to desava.
 
Je l nekom uspeo da rikne usb kabl punjaca? Je l na to uopste vazi garancija ? Cim zamenim kablic puni ko zmaj,sa originalnim treba mu fazon 4sata da je napuni do kraja :(

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
 
Pa kabl košta 200 din... Kakva garancija
 
Je l nekom uspeo da rikne usb kabl punjaca? Je l na to uopste vazi garancija ? Cim zamenim kablic puni ko zmaj,sa originalnim treba mu fazon 4sata da je napuni do kraja :(

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
Jeste mene adapter i kabl, nema garancije

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
 
Da li je neko imao situaciju na Fulmics rom-u da kad uradi clear all u recent aps da kao telefon zabaguje?
 
Samo gledaj i da je 2 ampera, ja sam tek od skora provalio da i to ima veze, je recimo tab nisam mogao da punim sa slabilim kablom, punio samo do 80 %, a za tel se vidi brzina punjanja na displeju pa uporedi.
 
Pobogu.....kabel nema nikakve veze sa amperima! Treba uzeti kvalitetat kabel a sam punjac je bitan sto se tice ampera i voltaze.
 
Poslah moj g3 na servis zbog lajsne.
Videću koliko će im trebati.
U poslivnici mts-a reče da je prosek 3-7 dana.
 
Pobogu.....kabel nema nikakve veze sa amperima! Treba uzeti kvalitetat kabel a sam punjac je bitan sto se tice ampera i voltaze.

Kako kabel nema nikakve veze sa amperima? Kuda onda ide struja. Molim te objasni čoveku da nije u zabludi. Ni meni nije baš jasno, zbunio si me.
Mislim da treba dovoljna debljina žice za određenu amperažu (struju). Gledam kabel od samsung S2 i dosta je tanji nego od g3. Postoji neki razlog što je tako.
 
Jednostavno, stavite tel na punjenje sa origin kablom i vidite koli pise da mu treba do 100 %, pa onda zamenite, ako imate neki NN kabl i vidite razliku /za isti punjac.Meni se to desilo na tabletu, punjac origin. a kabl kupio u prodavnici od 1.5 m jer mi trebao...zato samo orig. i punjac i kabl...
 
Kabal i jeste problem izgleda jer mi sa orig pokaze skoro 3h za 90% baterije a sa originalnim samsung kablom spusti ga ispod 2
 
Nazad
Vrh Dno