Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Minuti u mreži se troše paralelno sa onima za sve mreže, a ne nakon utrošenih potonjih.
 
Ahaj.Kod mts-a je to valjda isto.Mix Xl paket ima i u mreži i van mreże minute.Troše se kako koji broj zoveš.
Nisam primetio da vip ima jeftinije pakete sa minutima i netom od telekoma.
Primetio sam da vip ima povoljnije mobilne net pakete tipa 3 i 6GB na primer.
 
Poslednja izmena:
Prvo se trose ovi za sve mreze pa kad oni nestanu idu ovi samo za mts. Barem je tako u mom paketu Mix S.
 
Greska moja,jer nikada nisam prekoračio 600 minuta ka svima ,pa mi uvek stoji u zadnjih 6 meseci da imam 12000 minuta ka mts brojevima,sad proverih.
Mnogo je bitniji podatak koliko prosečno mesečno trošite ka svim mrežama.Ja ponekad u prolazu svratim do poslovnice da mi daju prosek i u zadnjih 5 godina mi je stalni prosek 400 minuta,tako da mi isključivo mts minuti ne znače apsolutno ništa,koliko mi znači net recimo.
Sada sam nameračio da uzmem Mix L sa 400 minuta a od vipa da uzmem za 290 dinara 3gb neta i da karticu spakujem u dual sim telefon i da tako dobijem dobitnu kombinaciju,jer i ako potrošim svih 3gb vipovih,preko mts kartice mogu da idem na neograničen net 64k.
Sve sam gledao ali samo Vip paket od svih onih mi nije isplativ koliko ovo što sam sračunao.Možda neko ima bolju ideju?
 
Poslednja izmena:
Koja je to akcija,sa 3gb kosta vise?
Kod telekoma mix xl je 999 plus vip 3gb 290 ,to je 1300 uz 600min i 5gb pola ugovora ,a druga polovina 4gb, uz mts neogranicen net.
Opet je telekom plus vip za iste pare malo bolji.
 
Poslednja izmena:
Aha, pa dobro, izađe na isto, nego je ovako lakše jedna kartica. :)

VIP daje +3GB za sve nova pakete tokom trajanja cele ugovorne obaveze, i 25% popusta.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
 
Imam problem sa mobilnim internetom. Galaxy S5 updejtovan na 6.0.1, drugar sedi pored mene isto mts, note 3, ima signal i to 3g. Restartovao sam 10 puta telefon i nista, nece ni edge da radi. Lokacija Tara, odem u Uzice ima signal normalan. Sta moze da bude problem?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
Da li imas podesavanja za internet i koja ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
 
Ma imam godinu dana vec, sad sam ulazio u access point i video da je bilo selektovano telenor wap umesto mts ne znam kako i zasto, ubacio sam telenor karticu pre par meseci ali je sada nesto poludeo, radi sada

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
Ima li neko informaciju da li je Samsung J5 iz MTS-ove ponude zaključan na njihovu mrežu? Razmišljam se da ga možda uzmem ćerki koja je na VIP-u, trenutno je cena prihvatljiva, s obzirom da ide na otplatu.
I još jednom, mada znam da je bilo 100 X, od kog paketa se ne plaća ona glupost od 3G usluge?
 
Ako se ne uzima telefon ne placa se 3G usluga, ako se uzima telefon placa se, nezavisno koji paket.
 
Kao da sam čitao da su ukinuli za skuplje pakete, e sad dali beše od Mix Net XL ili XXL pojma nemam.
 
Ma plaća se, ja pre mesec dana uzeo telefon na xxl. Jedino ako je nešto baš skoro menjano.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk
 
Sa tih 20 i kusur evrića pride se onda ne isplati, džabe im i popust i sve. Razlika je veća od 50€, 25-30 bih još nekako i progutao.
 
Ima li neko informaciju da li je Samsung J5 iz MTS-ove ponude zaključan na njihovu mrežu? Razmišljam se da ga možda uzmem ćerki koja je na VIP-u, trenutno je cena prihvatljiva, s obzirom da ide na otplatu.
I još jednom, mada znam da je bilo 100 X, od kog paketa se ne plaća ona glupost od 3G usluge?

Za KT se ne plaća.
 
Tako je. I prebaci onda sledeci mesec na postpaid koji zelis i mirni ;)
 
Ma važi, gimnastika, u pm!
 
Vezbas vijuge, vezbas misice, vezbas zivce.... itekako zdravo :D
 
Srbija - zemlja gimnastičara!
 
Kakve su vucibatine ovi iz MTS-a! Danas pre podne gledao J5 i još se pitam da li je stari model (J500) ili 2016 (J510) i lepo u specifikacijama stoji 5,2", 2GB ram, 16GB rom, rekoh sebi, dobro je, 2016 je ... Gledam večeras i sklapam finansije, gledam isplati li se išta, kad pogledam pažljivije a ono stoji 5", 1,5GB ram, 8GB rom, gledam i neverujem :S:. Zato se cena nije ništa promenila, izadje samo oko 30k, sa sve popustom.
 
Taj telefon je nov bez ugovora u našim maloprodaja 30.000 rsd. Govorim o modelu za 2016 godinu.
 
Znaci fakticki od Mix XL Plus (2.699 din) se ne placa ta nesrecna 3G nadoknada... Inace cista glupost po meni - ako kupis telefon kod njih jos si fakticki u nepovoljnijem polozaju od onih koji imaju samo ugovor bez telefona (kao da oni ne koriste tu fantasticnu uslugu :D ). A gledam sada sta imaju od telefona i zapade mi za oko A5 2016 kao simpatican model, samo je poblem sto nisam video da je gore u browseru po defaultu namesteno uo na 36 meseci... Pa kakve su im ovo cene telefona... Izgleda je i dalje najpovoljnija varijanta 50% na pretplatu bez telefona - samo bi mogli i da uvedu neke novine sto se interneta tice,kao sto VIP sada ima onih dodatnih 3GB. Evo ja imam ugovor na 12 meseci na MIX XL (50%) i od skoro vise nemam dupli net tj imam samo 1GB sto mi nije ni priblizno dosta. Ili da malo spuste cene internet dodataka. Mozda od septembra bude neka super luda promocija, ko zna :D,)
 
Ili da počneš da koristiš WiFi.
 
Korstim :D Ali sticajem okolnosti kuci trenutno nemam net, pa moram da koristim ovaj mobilni (za posao mahom) i onda je tih 1GB zaista malo... Imam ja postpaid i na Telenoru pa su npr ovaj mesec imali promociju tj 10GB za 499 din bese (sto je sasvim ok) i onda taj fon koristim kao hotspot. Ali u mts-u tipa 10gb za 2.000 dinara..... :S:
 
Nazad
Vrh Dno