Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Tebi treba traker za pc igre novijeg datuma ili da se moze svasta i starije pronaci ?
Ako je ovo prvo, onda pored TLa koji ima sve zivo a dobro je sidovano, mozes uzeti u obzir to jest traziti za Sceneaccess, RevolutionTT, Bitsoup, Blackcats, rutracker, iptorrents, zamunda i drugi general trakeri...

Od svih pomenutih najlaksi za odrzavanje je ruT i zamunda.
 
Dugo sam sa računarima i uglavnom mi je piratebay završavao posao sa svime.Zadnjih par meseci ništa na njemu.Tek sam sada povatao par stvari sa tim privatnim trekerima i ne znam koji bih mi odgovarao za pc igre novijeg datuma.Ajde ako imaš neki invite za taj TL pošalji.Jel to torrentleach ?
 
Dugo sam sa računarima i uglavnom mi je piratebay završavao posao sa svime.Zadnjih par meseci ništa na njemu.Tek sam sada povatao par stvari sa tim privatnim trekerima i ne znam koji bih mi odgovarao za pc igre novijeg datuma.Ajde ako imaš neki invite za taj TL pošalji.Jel to torrentleach ?

Pod pretpostavkom da dobiješ TL znaj da je nezgodan za početnike, dobro se informiši pre nego što počneš da ga koristiš.
 
Pod pretpostavkom da dobiješ TL znaj da je nezgodan za početnike, dobro se informiši pre nego što počneš da ga koristiš.
Neće mi biti problem,jesam početnik sa private trekerima ali upoznat u materiju koliko toliko a tu je i NAS da odradjuje upload i ostalo...
 
Ako taj NAS nema 100/100 link nećeš se puno usrećiti na TL. Nađi prvo nešto lakše za održavanje, FL možda, IPT.
 
To /5 je bitno, sa time na tl nećeš ništa moći da uradiš nažalost, juri nešto od ovoga što sam ti napisao. Pozdrav
 
Težak ti je TL za održavanje osim ako ne iznajmiš seedbox, ni tada nije bajno ali je znatno bolje. Ako hoćeš TL iznajmi seedbox na 2 meseca, npravi upload kredit i onda polako nastavi sa kućnim uploadom.

Inače pored ovih već navedenih Zamunda, Rutracker vrlo dobar ti je i Partis, slovenački traker koji ima sve i svašta i što je bitnije ima veliku bazu i korisnika i torenata i seed je vrlo lak sa našim kućnim konekcijama. Partis ti je trenutno otvoren za registrovanje.
 
Imam 2 pozivnice za IPTorents. Samo ozbiljni neka se jave u PP.
Pravila znate,mora da se održava dobar ratio,....itd.
 
80/5 [emoji57].... Hvala na savetima...
I ja sam totalni noob za privatne trakere, cak i javne. Nista od toga nisam koristio godinama.
Pratio sam ovu temu i od dobrih ljudi dobio masu pozivnica za razne trakere (ove osnovne, koji se ovde najčešće pominju kao ipt, fl,hdspace i još par drugih).

Generalno, u početku sam ih teškom mukom obilazio da bih ispoštovao kolege ,tj da ne propadnu pozivnice koje su mi dali. Ne znam ni sada pravila, ali mi deluje da neću imati nikavih problema sa održavanjem account-a. Samo je bitno u početku skidati freeleech i ništa ne brisati. Kada se napuni lista fajlova i bonusi, samo je bitno ne raditi hit and run. Nigde me nisu obrisali ali nisam ništa do sada već nekoliko meseci obrisao. Skinem ono što mi je potrebno i ostavim da se seeduje. Ne znam, možda nisam u pravu. Možda će me obrisati ipak ali ne verujem jer u svakom acc imam ok info. Nije mi neki ratio svuda ali nemam ni penala jer ima opcija seedovanja nekog vremena i onda ratio nije bitan. Na početku sam se zeznuo na nekom od njih i skinuo samo deo serije, ne celu sezonu misleći da ću tako manju stetu napraviti. Jedino sam tu imao penal koji sam posle sa poenima otkupio. Dugoročni seed nije pomogao jer torent nije bio ceo.

Poenta je da ima dosta toga na tim trakerima,i nema nekih većih problema u održavanju.
 
Poslednja izmena:
Ja sam isto tako sa HDT odmah napravio sličnu grešku. Skinuo nešto što nije bilo FL, pa otišao u bedak sa ratio. Morao sam da uzmem seedbox, pa se onda lepo sve ispravilo. Generalno, svake godine uzmem SB na par meseci, malo nakockam upload. A ovo što skidam za sebe, to uvek ostavim da se seed-uje dokle god mogu. Svuda imam solidan ratio, a isto tako i bonus poene. Nažalost, na ovim trekerima na kojima imam naloge (ipt, hds, hdt), ne mogu da se poklanjaju poeni, inače bih rado pomogao kolegama ovde.
 
Samo je bitno u početku skidati freeleech i ništa ne brisati.
Ovo ti je ubedljivo najjača fora na svim trakerima gde ima freeleecha. Ja recimo na hd-space sam samo do sada trošio FL jer ima gomila, svaki njihov internal je fl a imaju i za 720p i 1080p nije samo full bluray freeleech.
 
Pozdrav,jel moze neko da mi posalje pozivnicu za whatcd?
ili za neki traker sa FLAC lossless- LP ripovima...
 
Nisam tamo, ali znam da rutracker mnogo toga dobavlja bas sa What-a. Pisali su da retko sta ne moze da se nadje kod Rusa, sem bas, bas rariteti neki i da je dosta tezak za odrzavanje. Skidaju uglavnom dok je global FL, sto je obicno oko praznika.
 
Ok, hvala.

Ovako, posto imam podosta poena na FL kupicu VIP za mesec dana. Imam 4 pozivnice od kojih je jedna rezervisana za @vladat1.
Svakom kome je potrebna pozivnica neka se javi. Naravno, mora da ispunjava uslove iz prvog posta teme.

Hvala za pozivnucu

Registrovao sam se na FileList. Skinuo sam do sada 3 epizode serije.

Pogledajte prilog 196791

Kako da povećam ratio. Sva tri fajla koja sam skinuo stoje mi u torentu oko 10 sati dnevno.
 
Hvala za pozivnucu

Registrovao sam se na FileList. Skinuo sam do sada 3 epizode serije.

Pogledajte prilog 196791

Kako da povećam ratio. Sva tri fajla koja sam skinuo stoje mi u torentu oko 10 sati dnevno.
Glavna stvar je da skines 10 torrenata koji zajedno imaju preko 50 gb, naravno trazi freeleach torrente. Za svaki skinuti torrent imas 0,2 bonus poena, i to ti vazi za prvih 10 torenata, a ako seedujes preko 50gb onda dobijas jos jedan bonus poen po satu. Skupi 600 poena i zameni za 500gb i to je to.
 
Na FL-u je makar lako srediti ratio, jos su uveli i bonus sistem. Ja pre bonus sistema imao 1.5tb uploada sa uploadom od 1 mega. :)
 
Na FL je prelako. Ja namlatih 1.5 TB uz poencice za nepuna 3 meseca, seedujuci opustenim tempom, ≈10h dnevno, i to malene fajlove.
 
Ima li ko pozivnicu za HD-Space? Ako može da mi pošalje.
Ja imam za IP Torrents. Možemo da se menjamo.
 
Netflix preuzeo BTN.:d
 
Poslednja izmena:
We have some great news for our users! We’ve been approached by Netflix and have been in talks with them the last several months to absorb our P2P based community into their infrastructure. We are pleased to announce that these talks have gone well and Netflix will be acquiring BTN in the following weeks! This merging of services will allow our users to stream their TV shows through the tracker rather than having to download them and our users will soon be able to access Netflix’s large library of TV shows and films.

Netflix was interested in our decentralized approach to sharing to help accommodate their growing need for bandwidth due to streaming, especially as the service moves to a more wide adoption of 4K streaming. Using a tracker to stream instead of a central location means that the service will be able to handle more and more requests without having to put undue strain on their servers.

We’re still finalizing plans and pricing information for our users, but there are talks to allow users to buy their memberships with lumens (finally a new use for the Lumens Store!) or a discount for current BTN members. We will keep you posted as soon as we have more firm information! We understand you’ll likely have many questions, but please try to hold off on asking them for the moment. We will pass along news as soon as we have it!

Additionally, to celebrate our new partnership with Netflix, we've decided to have Advent in April! Each day this month you'll be able to click the present at the bottom left-hand corner of the site and receive a new gift. We hope you enjoy the little bonus each day and that you'll look forward to this new direction for BTN as much as we do!
 
Tek sad vidim da je prvi april :d
 
Nazad
Vrh Dno