Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Archer je dobar opet, druga epizoda je odlična.

You're the Worst dobra anti-romantična komedija, ne mogu da se setim da li je ovde neko pomenuto ili na SK.
Ima par likova koji su potpuno *****ni, i klasično sitcom đubre nažalost.

Ja nikad ne mogu da pogodim koja se psovka krije iza ovih zvezdica.. :d

Constantine novi nije bio los.

d'bil ili idijot ;) Za ovo gore verovatno da bil :)

Kako mi proleti svaka epizoda Banshee-ja :). Time flies when you're having fun.

Btw. Gledao sam ove dve epizode 12 Monkeys-a i biće ovo dobro izgleda. Zasad pokrivaju radnju iz filma, ali su ubacili par stvari koje bi mogle seriju poterati u odličnom pravcu. SyFy mu ga je baš dao sa ovim novim serijama, konačno ...

Kako mi proleti svaka epizoda Banshee-ja :). Time flies when you're having fun.

Btw. Gledao sam ove dve epizode 12 Monkeys-a i biće ovo dobro izgleda. Zasad pokrivaju radnju iz filma, ali su ubacili par stvari koje bi mogle seriju poterati u odličnom pravcu. SyFy mu ga je baš dao sa ovim novim serijama, konačno ...
Meni je Helix top! Nisam video da je izaslo 12 majmuna, bacicu pogled na trailer opet

Jel prati neko ove "amazon" serije ? Po ovome sto sam video mozda ce jedna valjati

Gledao sam pilot-Man in the high castle..
Privukla me zbog istoimene fenomenalne knjige, a i Ridli Skot stoji iza serije.

Elem u pitanju je svet u kom su nacisti pobedili, amerika podeljena na japanski i nemacki deo.Pilot je malo spor kao i sve prve epizode koje tek uvode u pricu, sa manjim izmenama u odnosu na knjigu, ali videcemo kako ce ici.Definitivno ima potencijala.

Gomorra, oduševljen sam. Da sam žabar, bilo bi me sramota da prikažem Napulj u takvom svetlu, pa im svaka čast na hrabrosti. Auh, kakva je to ekipa, ovi naši su milosrdne sestre prema njima:zgran:
I da, voleo bih da serija ima 674 sezone.

Poslednja izmena:
Pogledao dve epizode Gomorre, dobra je al za sad nista ludilo drugacija od bilo koje default krimi price. Ona scena eksplozije u prvoj epizodi, sa skuterom, brutalno dobro odradjena..

Meni su i dalje neke scene pred očima a u ušima muzika. Totalno me kupila serija. Salvatore Esposito koji glumi Gennyja i Marco D'Amore (Ćiro) su glumci za medalju daleko iznad svih u USA serijama koje se sada prikazuju. Gomorra me je uverila da su sve serije koje sada gledam obično smeće. Hvala ne-znam-kome sa foruma na čiju preporuku pogledah ovaj biser.

Poslednja izmena:
Bron
Druga sezona slabija od prve ali sam navučen :) završetak druge sezone obećava.. Ko će dočekati početak 3 sezone :(

@ fkloznica sad se setih, da li si nastavio da gledas The Leftovers ?

Jok.. Mada mi još u glavi ona tvoja gif slika. :)

Jel ima prevod za tu Gomoru kada je toliko falite :) ?

Bron
Druga sezona slabija od prve ali sam navučen :) završetak druge sezone obećava.. Ko će dočekati početak 3 sezone :(

slazem se da je druga slabija :) mada mi nije promenila misljenje i ocenu za nju.
inace Kim Bodnia (Martin) je rekao da mu se ne svidja u kom smeru ide njegov lik i ne zna se da li ce on glumeti u trecoj sezoni.

Odgledah par ovih pilot amazon epizoda i samo je man in the high castle vredan pomena ovo ostalo je ocajna gluma i rezija.

Helix prva sezona je bila pristojna, pocetak ove druge ne obecava nesto mnogo ! ali dacu im sansu, bar jos koju epizodu :)

Galavant odlicna kratka zanimacija. Pravo osvezenje, cak sta vise imaju odlicne fore danasnjih desavanja.

Pogledao dve epizode Gomorre, dobra je al za sad nista ludilo drugacija od bilo koje default krimi price. Ona scena eksplozije u prvoj epizodi, sa skuterom, brutalno dobro odradjena..

Polako, priča se razvija kroz svaku epizodu i sve je bolja i bolja kako vreme ide.

Meni su i dalje neke scene pred očima a u ušima muzika. Totalno me kupila serija. Salvatore Esposito koji glumi Gennyja i Marco D'Amore (Ćiro) su glumci za medalju daleko iznad svih u USA serijama koje se sada prikazuju. Gomorra me je uverila da su sve serije koje sada gledam obično smeće. Hvala ne-znam-kome sa foruma na čiju preporuku pogledah ovaj biser.

Baš su uspeli da dočaraju svaku scenu sa muzičkim efektima, prikažu kakvu takvu emociju u hladnoj krimogenoj sredini.
Gluma je vrhunska, Genny-jeva transformacija u seriji je fenomenalna i on je pokazao da je vrhunski glumac.

Stigoh do pete epizode serije Fargo. Baš mi se sviđa. Film gledao nisam, tako da ne mogu da izvršim poređenje, ali ću ga svakako odgledati kad završim seriju. Pravo osveženje posle npr. Arrow i Flash.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno