Šta je novo?

FIFA 14.

kakve su ovo fore, vec treci ili cetvrti put mi se desava da lik valjda izadje iz partije dok je onaj prvi ekran sa prikazanom formacijom i igracima i ja tako ostanem tu da cekam doveka. posto nikako ne moze da se izadje moram alt+f4 uradim i jos izgubim utakmicu. koja sramota
 
Jos im je i to falilo pa da izgube i preostale igrace, ionako izlazi WorlCup Fifa, od ove EA odustaje lagano, mada za PC nece izaci, stvarno smo im na dnu prioriteta
 
Ovo je zapostavljeno skroz, raspolozen sam za nabrajanje pa da krenem. Kao prvo, proslo je 300 godina otkad se pojavio taj problem i 1000 krpljenja i njihovih servisa i nista, a u pitanju je pretraga dakle sta god ja ukucam kao kriterij tj. koji god raspon cijena on ce meni samo izbacivati da smanjim kriterij i slicno. Kao drugo, ne znam kako je moguce da dopuste igracima da igraju sa onolikim pingovima, znaci krece tekma i tri crtice sve ok, ja ulazim igramo i nakon sto on postigne gol odjednom pocinje da stopa i nemoguce je igrati, kao da mu je u interesu da popali sve moguce na netu samo da bih ja bio u nemogucnosti da normalno igram, jednostavno se rjesava, previsok ping, letis napolje, ali to im nije u interesu ocigledno, a ko ce znati iz kog razloga. Zatim, glupo izvodjenje auta, ladno lik moze pola dana da drzi loptu i da nista ne radi sa njom, a vrijeme ladno tece. Pa kao cetvrto, i univerzalno za sve igrace i na pc i na konzolama je igra i njene neke stvari tipa, glupa odbrana koja umjesto da stoji kako je ja postavim oni izlijecu sami prolijecu pored igraca, prave ofsajd zamke koje igraci lako koriste sa y + lb i slicno, iako sam ofsajd zamku iskljucio u taktici. Kao peto, odnosi se se na ignite, koji nisu dali pc igracima, po meni najveca zamjerka, i otkud im logika da pc igraci nemaju jak hardver, i otkad je to bilo neki od izgovora, ovamo nemaju jak hardver, a ovamo sve ostale igre traze 5x vecu zahtijevnost od tog prejako ignite da nazovemo. Kao sesto, izgleda da i od sledece godine nema nista sa pc verzijom, tj. citao sam da ce biti jos gore zapostavljena. Kao sedmo, world cup, koji je toliko tesko bilo prilagoditi pc -ju, pa mogli su ga bar ubaciti kroz mutavi dlc, kao da je neki problem. Sve u svemu ima toga jos tri dana na pisem, ali da ne duzim napisacu samo dve rijeci koje sve objasne odjednom- EA.

Headere sam izostavio jer je to toliko prozvakan problem.
 
Poslednja izmena:
Igra li neko novi WC free DLC, koji se juce pojavio?

Gde su nestali igraci sa ove teme? Nije valjda da su se zasitili :)
 
Igram ja uveliko i moram reci da mi se svidja :) Nema kupovine i prodaje igraca bez da se kupi gold pack i posle svake utakmice se dobija pack sa jednim igracem :) Najjaci sto sam do sada dobio je Boateng :) Steta sto nisu omogucili da se igra tournament sa "normalnim" reprezentacijama ali kad je dzabe nema sta da se bunimo :)
 
Super je, sad imam i realne šanse da izvučem nekog da valja, mada kakve sam sreće... :D Imam Nojera, Ešli Kola i Švajnštajgera za sad... od ovih ko je bi zadržao. :) Drugar izvukao Mesija, al' kao ni ja nije fan istog pa se nervira što ne može da ga proda/menja.

Inače, trenutno me jedino nervira što nisu napravili kreiranje više selekcija tima, npr. napravio bih po jednu za sve konfederacije... Ovako moram ručno da menjam svaki put, što mi otežava i odmaranje igrača. Takođe je bzvze što ne možeš da igraš sa tim timom protiv "prijatelja".
 
Poslednja izmena:
Igra li neko novi WC free DLC, koji se juce pojavio?

Gde su nestali igraci sa ove teme? Nije valjda da su se zasitili :)

Ja sam razbio gamepad, uzeo bih novi ali kontam previse je dva po sezoni..

Uglavnom igra ne zasluzuje vise paznju do izlaska 2015, j*** ih igra glavom i bunkeri sve golove na isti nacin primim..
 
Super je, sad imam i realne šanse da izvučem nekog da valja, mada kakve sam sreće... :D Imam Nojera, Ešli Kola i Švajnštajgera za sad... od ovih ko je bi zadržao. :) Drugar izvukao Mesija, al' kao ni ja nije fan istog pa se nervira što ne može da ga proda/menja.

Inače, trenutno me jedino nervira što nisu napravili kreiranje više selekcija tima, npr. napravio bih po jednu za sve konfederacije... Ovako moram ručno da menjam svaki put, što mi otežava i odmaranje igrača. Takođe je bzvze što ne možeš da igraš sa tim timom protiv "prijatelja".

Ja izvukao Krosa, Zirua, Di Mariu, Boatenga i Cicarita Hernandeza. Ali to u ove paketice sto sam uzimao za 5k. Uzeh 4 paketica jer su davali 2 paketica za jedan (jedan za "normalan" UT) U ove paketice sto dobijas po jednoga igraca posle meca, nisam izvukao jaceg od Kranjcara :d
 
Ja u poslednje vreme - katastrofa! Sve neki 75 raspali igraci u ovim full packovima (od ovih single packova jos malo pa mogu full grke da sastavim :D) Dok je ortak izvukao Robena, Svajnstajgera, Nojera...

Ali, ne mogu preterano da se pozalim. "Drop rate" je mnogo bolji nego u classic FUT-u. Najbitnije mi je sto sam izvukao dobra krila, Nanija i Surlea, ne zna se koji je veci ubica. I bar jednog dobrog CB-a da sprecava cross i through ball abuse.

Grajnd se isplati, trosenje FUT coina ne toliko. Zato sto za jedno popodne mozete da izgrajdnujete ekvivalentan broj packova kao da ste potrosili 50k coina. Predlazem, pre nego sto krenete u online okrsaje, da osvojite par singleplayer turnira. Dosadno je do zla boga, moze i na amater/semipro da malo vezbate sut... Ali, uz malo srece, mozete da imate dovoljno dobru ekipu da se nosite online.

Inace, ocekujte malo slabije igrace u grupnoj fazi, kao i brojne probleme sa serverima (nekoliko puta mi je puklo na kraju nakon ubedljive pobede i pripisalo DNF/loss).
 
Poslednja izmena:
S obzirom da nemam želju više da jurim aukcije, sve novčiće koje dobijem ja skucam na paketiće. Nije to problem. Iskreno, tako mi je mnogo zabavnije.

Inače, za svaki kupljeni regular gold uvek se dobija jedan FUTWC i za svaki kupljeni WC dobija se uvek jedan regular gold (5000 coins pack), čini mi se da to nije bilo jasno. Ipak, dešava se da u tom zlatnom regularu bude ponekad bonus FUTWC paketić, tako da ja obično sve otvaram iz World Cupa.

Drop rate, mora da bude mnogo bolji. :) I iskreno kapiram da je samo pitanje vremena kad ću izvući Ronalda. :D
 
Poslednja izmena:
1.jpg

2.jpg

Ove timove rotiram, a tu su i Afrikanci - Eto, Prince... otvoreno nekih 50 pakova. Osvojio sam 4 puta WC.
 
Da.
 
I po nacijama, mozes da napravis strong link.

Osvojio sam 4 puta WC.

Svaka cast, nije to lako! Ja tek treba da osvojim, ali nemam bas toliko jake igrace, Neymar i Hazard su sigurno gamechangeri.

Steta za Etoa, nacisto su ga upropastili. Kao i nekoliko "mojih" igraca sa kojima sam gazio FUT. Jedan od njih je Pato, pa me interesuje kako ti se pokazao? Neki kazu da se downgrade ne oseti preterano u igri.
 
Neymara imam i u Fut-u, ovde je jos jaci, Pato solidan, naravno da cekam bolji ST SAM da padne. Eto je sporiji, nisam nesto igrao sa njim ovde ali na Fut je u prvoj postavi fitnes tima.
 
Vredi probati bar zbog izmenjenog gameplaya. U Fut-u je nepromenjeno-arkadno. Meni se novi svidja, ima bagova ali nista strasno. Ne znam da li je kopiran sa novih konzola, nisam probao niti se raspitivao
 
Hvala Zika na odgovoru, sad bi trebalo biti gotovo preuzimanje..
 
Skinuo sam onu socijalu što je mufte, fifa world. Nisam do sada igrao fifu online. Elem, bidovao sam za par igrača, pobedio, međutim stoje u watch listi celi dan. Jel treba ja ručno negde da ih prebacim, automatski se prebacuju, bag neki, šta li je? Kliknem na njih i ništa se ne dešava.
 
pa je li isteklo bidovanje? ako jeste, odes u my club i tamo imas tamo opciju od transfera nisam siguran kako se zove u toj fifi i nadjes igraca i klik na njega place in active squad ili send to club odaberes
 
Isteklo bidovanje, imam igrace u watch listi jos uvek ali ne mogu nikud s njima. Odem na my club, transfers, tamo pise winning i broj igraca, kao da bidovanje jos uvek traje...
 
Debelo se razmišljam da kupim novčiće, smorio sam se koliko puno treba da se igra za jedan paketić, pogotovo jer sam juče odigrao 4 utakmice dužine možda 1,5 regularne, jer su se na 3 diskonektovali ljudi. Jeste, dobije se pobeda, al' se uzme i po maks 100 koina.

Inače, čekam samo nekog paklenog napadača da zaokužim WC tim.
 
Igraj offline world cup, kad osvojiš dobiješ 3 packa i 6k coinsa.
 
Osvojio već dva puta i pitam se koliko dugo će mi biti zanimljivo. :S Onlajn mi je novi cilj.

A za novčiće je teška odluka, ne zbog para, već to što dok god ima i minimalna šansa da me skontaju, ne bih to radio. Već sam dosta stvari nabacio na Origin, a FUT vučem od 2011. godine.
 
Sta ti moze EA sto se tice novcica,ti stavis bronzanog igraca na prodaju i neko ga uzme za npr 100k,to sto je on "glup"pa kupuje tako krastavac haha
 
Nemoj trositi novac, ako igras FUT pozajmicu ti neke igrace na nedelju dana pa farmuj. Ovo su moji timovi, kontaktiraj me na Originu posle 19 casova ako ti je neki igrac interesantan a mogu i coinse da ti dam mada tesko ces ih povratiti ako budes kupovao igrace, trziste luduje ovih dana...
e2eveza9.jpg

qazumyha.jpg
 
Poslednja izmena:
Vrh Dno