Šta je novo?

PES 2012

@forsaken demon - Naravno da ćeš na profesional da šibaš komp. Probaj Superstar...(na top player zaboravi, jer komp krade kao ne normalan).

Inače baš sam danas probao Fifu i meni se ne svidja. Možda je sve to stvar navike, ali meni jednostavno nije to to :S:

Nije baš da sam se prošetao - imao sam 18 pobeda i po 8 poraza i nerešenih utakmica. Fora je što mi je sve krenulo mnogo bolje baš kad sam samo odlučio da me zabole za odbranu i da ću da jurcam napred po svaku cenu. Komp će uvek pronaći način da ti da neki neverovatno glup gol pa preteranu pažnju odbrani ne treba ni posvećivati.

Što se mene tiče, game engine daleko zaostaje za FIFA. Tamo kad izgubim utakmicu, najčešće mogu da krivim samo sebe.
 
266.58

Da me nisi podsetio i zaboravio bih da pogledam da li su izašli novi driveri :D

Izasli su 285.xx, i ja ih imam, ajde ako budes instalirao i imao problema prijavi pa da uradim roll back kad predjem deus ex posto sam dobio na performansama u DE sa novim driverom.
 
Izašao je patch 1.02. Download na KONAMI sajtu :D

Lepo, lepo. Skinuo sam ga i odigrao jednu utakmicu od 10 minuta. Ne znam da li se tripujem, posto sam juce jedno 2, 3 sata igrao fifu ili su to oni stvarno toliko promenuli igru. Koliko sam procitao na official release-u sredili su one glitcheve sa zastajkivanjem i "zaboravljanjem lopte", slobodne udarce i ML menu, kao i golmane. Od svega toga samo nisam primetio promene na golmanu posto je i dalje *****an kao i uvek :S:. Dosta mi sada lici igra na pes 11, pasevi su precizniji, sve u svemu nisam ocekivao ovako nesto od konamija sada, zaista... mada ukoliko se tripujem i ako neko ima sta da me ispravi slobodno recite, po meni ovo veliko poboljsanje u odnosu na 1.01
 
@Borgof
@forsaken demon

Ja igram ML ali ne na posteno. Nakrcao sam sve najbolje igrace kod mene jer ako krenem kao vi od pocetka treba mi, koliko 100 sezona, da napravim ovaj sadasnji tim, a u medjuvremenu tih 100 sezona necu da se igram nego da se mucim a plus i nece ti igraci doci u CZ ili Panatanaikos.

Ista je prica bila i sa menagerom fudbalskim, igrao sam sa River Platom i nije bilo moguce dovesti imalo uspesne igrace, i ako nadjem neku zvezdu sa 16 godina sa 18 mi ode za EU jer svi najbolji klubovi je traze. Cak i sa osrednjim italijasnkim klubovima nisam mogao da osvajam Kalcho na tom menadzeru. Poenta je svake igrice da je kocka obicna, linearno nje-sra, pogotovo se to uvidja na "avanturama" i "logickim" point-click igrama, gde te jedan piksel odvaja od "reshenja" ili od 10 sati traganja za necim sto ti je pred nosom.

Tako da ML igram cisto da imam stalno tekme u kontinuitetu, da ne moram na rematch da idem i da ne igram stalno sa istim protivnikom vec sa "random" ekipama, gde i kada igram vidim ko im valja pa ga "transferishem" offline jer preko legalnog transfera mogu da se slikam.


Inace i sa ovom "star" ekipom u MIlanu ne mogu da dovedem koga hocu vec neki igraci odlaze iako imam sve osvojeno na kraju sezone.

Da li moze online da se igra ML?
 
Inace one taktike su se pokazale kao neupotrebljive.

Otkljucavam classic timove i onda i sa njima napravim najbolju ekipu.
 
.... I da, znate kada ce igrice generalno biti zanilmjive i ne zaglupljivacke linearne sharene laze?

I : Kada AI bude mogao da uci prvo od nas kao protivnika i kada budemo morali sami sebe da pobedjujemo (sto je i najteze) a

II : kada bude stvorio svoju intuiciju, pa pretpostavljao nase poteze i

III korak u razvoju ce biti kada bude ucio iz drugih izvora kao sto je npr povezivanje preko neta i kopiranje i uzimanje najbolje taktike od drugih igraca i masina i njihovo kombinovanje sa intuicijom i nasim naucenim modelima igranja.

Do tada igre, koliko god bile lepe nece biti dalje od tetrisa, makar izgledale bolje nego realnost.
 
Ubzane su mi animacije u igri. tipa ono kad imam izbor za stadion dreseve i to, kad stoje ona 2 igraca pomeraju se brzinom svetlosti :D Takodje i kad postignem gol j eubzan replay, isto tako i pre pocetka utakmice igraci i stadion, i navijaci , sta mu je>
 
Ubzane su mi animacije u igri. tipa ono kad imam izbor za stadion dreseve i to, kad stoje ona 2 igraca pomeraju se brzinom svetlosti :D Takodje i kad postignem gol j eubzan replay, isto tako i pre pocetka utakmice igraci i stadion, i navijaci , sta mu je>

Stikliraj u Settings "Enable Frame Skipping".
 
Da li je moguće u ovom fudbalu podesiti da ocene igrača po defaultu budu prikazane kao u prethodnom, odnosno da ne budu A B F A formata nego da budu brojevi do 100 za svaku karakteristiku ?
 
Ocene i jesu brojevi do 100, medjutim podeljene su u kategorijama, promenjen je malo taj sistem ocena, ali kad udjes u svaku od njih vide se ocene. Nemoguce je da u samoj igri promenis to sto ti hoces.
 
Da bi sto posto dao go moras da bacish golmana sa varkom kocka pa iks. Inace direktni shut tesko prolazi
 
U svakom fudbalu je sve nepreglednije, moram da ulazim i izlazim iz svake kategorije posebno da bi stekao neki utisak o kvalitetima igrača dok je to ranije sve bilo mnogo jednostavnije.
 
Poslednja izmena:
Da li neko može da mi pomogne i da mi da linkove za patch koji ispravlja imena igrača i timova, pošto kada sam instalirao igru imena timova i fudbalera su neke nebuloze.

Hvala!!
 
Najbolji PES do sada. Steta sto nemam priliku vise da se zabaljam sa tim, ipak fax je preci. :mad:
 
Ozbiljno, po meni mozda i najgori :)
 
Poslednja izmena:
Veciti kontras, sta je tu cudno :d
 
Voleo bi da je to u pitanju :) Na WENB forumu koji je sacinjen od najvecih hardcore fanova, svaki drugi je vec prodao igru :)
 
Nemas Borise pojma.
Pise u SK da je PES extra i da je gameplay bolji nego u Fifi.
 
To nije sporno, rekao sam mozda najgori PES ikad :d
 
Voleo bi da je to u pitanju :) Na WENB forumu koji je sacinjen od najvecih hardcore fanova, svaki drugi je vec prodao igru :)

Ja je nisam ni probao :d
Nego znam da si kontras pa reko to je u pitanju.

A da je toliko los ovaj pes- ne mogu da poverujem ;)
 
daleko je od loseg, samo nije isti kao sto su svi navikli da bude, pa je nekome problem, nekom fascinacija.
 
Nisam zaboravio, 2009 je bio skroz dobar, ne znam zasto svi mrze 2009.. fora je sto su svi bili PES do sad, a 2012 me mnogo podseca na Fifu, na los nacin.
 
Vrh Dno