Šta je novo?

[closed] GTA IV - diskusija pre izlaska

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i još jedne vesti u vezi igre:

"Posle odlaganja prodaje GTA IV za PC na Amazonu i GameStopu, usledila je potvrda vesti na gejmerskom sajtu IGN.com. Rockstar je odložio datum izlaska svog mega očekivanog naslova za 18.12.2008. Razlog odlaganja nije poznat. Nadležni iz Rockstara su bili toliko ljubazni da objave preporučenu i minimalnu konfiguraciju na kojima se njihova igra može igrati. Kao minimum navode Core2Duo 1,8Ghz, 1,5 GB RAM-a i Nvidiu 7900 ili ATI X 1900. Preporučena konfiguracija je nešto jača i sastoji se od procesora Core2Quad 2,4 GHz/Phenom X3 2,1 Ghz, 2GB RAM-a ( 2,5 za Vistu ) i Nvidia 8600, odnosno ATI 3870. Za one koji ne poseduju ovakve konfiguracije, ovo je savršena prilika da se snabdeju navedenom opremom."

Pa, bar ne deluje zahtevno...
 
Igra bi trebala da se na evropskom trzistu pojavi treceg decembra nadam se samo a verujem i vecina prisutnih na forumu da NastyB nije upravu i da necemo morati da cekamo 18.12 ali sad sta je tu je.
 
Igra bi trebala da se na evropskom trzistu pojavi treceg decembra nadam se samo a verujem i vecina prisutnih na forumu da NastyB nije upravu i da necemo morati da cekamo 18.12 ali sad sta je tu je.

S obzirom da sam je zavrshio na PS3ci ne vidim cemu tolika euforija za novim GTA IV naslovom! Ima malo novina u odnosu na 3jku, mapa jeste veca, gameplay pristojan ...
Uostalom videcete i sami, da ne bude samo kao sa FC2 ... tresla se gora rodio se mish.
 
Poslednja izmena:
bicje nova grafa u decembru :D

da li je neko probao sony playstation 3 joypad na pc-u??
ps3 joypad ima mnogo dobre r2 i l2 dugmice koji vam omogucavaju da dodajete gas koliko hocete umesto standardnih tastera na pc tastaturi koji imaju gas 100% tj burnout uvek... na soniju sam vozio 20km/h blagim pritiskom na r2 i to mi ql, a naravno ako stistnem ga do kraja on ide 200km/h...
kapirate sta hocu i jel probao neko?
 
Poslednja izmena:
Mislim da bi se ponašao kao običan taster na pc-u, ali nisam siguran. Ako neko zna gamepad sa sličnom funkcijom, nek javi (za pc, naravno)
 
PS3 gamepad na PC-u moze da radi, postoje neki drajveri da se skinu, ali ne znam da li ce ti raditi trigeri (L2/R2) odnosno da li ce raditi ceo hod kao na PS3... Mislim da je X360 gamepad podrzan u potpunosti za PC verziju..
 
The Sony PS3 SIXAXIS controller can be used on a Windows PC but Windows XP and upwards would be best. It works as USB HID device under Windows.

Here's the instructions to make it work:

1. Download and install the filter driver (libusb-win32-filter-bin-0.1.10.1.exe). (attached zip)
2. Unpack ps3sixaxis_en.exe
3. Plug the SIXAXIS into your PC.
4. Run ps3sixaxis_en.exe once. A command prompt window will appear for a few seconds.
5. When the window closes, press and hold the PS button on the Sixaxis controller for at least 2-3 seconds.

If you want to see if the controller is being detected:

1. Go to Control Panel > Printers and Other Hardware > Game Controllers.
2. Select the Playstation 3 controller and choose Properties. A dialog window will appear.
3. Move both the analog sticks and press the buttons. The cursor and bars will move in the Axis section and the numbers in the Buttons area will light up.
4. If output is displayed, the controller is properly detected and working fine.

Pa ko oce nek proba
 

Prilozi

  • Sixaxis_PS3_Win32_Driver_For_PC.rar
    379.6 KB · Pregleda: 27
sad cu da vidim koliko je na ebayu , i naravno ako neko zna za joypad za pc koji ima r2/l2 hod nek javi gde ima da se kupi.
 
Poslednja izmena:
nadam se samo a verujem i vecina prisutnih na forumu da NastyB nije upravu i da necemo morati da cekamo 18.12 ali sad sta je tu je.

Nije to nešto što sam tvrdio, pa sad ja sam u pravu ili nisam, već sam samo copy/paste vest koju sam pročitao.

Inače ovo što kaže mmarkovic (Mira Marković??? :d ), citiram: "S obzirom da sam je zavrshio na PS3ci ne vidim cemu tolika euforija za novim GTA IV naslovom! Ima malo novina u odnosu na 3jku, mapa jeste veca, gameplay pristojan ...
Uostalom videcete i sami, da ne bude samo kao sa FC2 ... tresla se gora rodio se mish." je nešto sa čime se potpuno slažem, jer igra jeste sjajna, ali u odnosu na San Andreas ne donosi ništa novo, osim gledanja videa i još par sitnica (vožnja u taksiju, snimanje replay-a...), ali GTA IV nije revolucionaran da bi dobio ocene od 95-98 od max 100. To što je grafika lepša i gameplay pristojniji (automobili ne uleću pod uglom od 90 stepeni u krivine kao u SA-u) je nešto najnormalnije što se tiče igara.
No, dobro, neko će misliti drugačije, ali bez obzira na sve, verujem da mnogi (ako ne i svi) koji imaju komp a nemaju konzole jedva čekaju ovu igru, pa tako i ja.
 
da li cu moci da igram gta IV na ovoj confi
intel pentium 4 3.4 ghz
RAM: 2GB
grf: ati X1950 512 ddr3 AGP...
P.S. Bar na medium na 1024x768...
 
Niko ne moze da ti kaze dok ne izadje igra, bice mozda problem sto ti je jednojezgarni procesor..
 
Kao minimum navode Core2Duo 1,8Ghz, 1,5 GB RAM-a i Nvidiu 7900 ili ATI X 1900. Preporučena konfiguracija je nešto jača i sastoji se od procesora Core2Quad 2,4 GHz/Phenom X3 2,1 Ghz, 2GB RAM-a ( 2,5 za Vistu ) i Nvidia 8600, odnosno ATI 3870.
LOL, ovi (Rockstar) su se bas nalupali :d kako niko nije primetio da su minimalne karte (7900/X1900) jace od "preporucene" 8600? :d LOL
 
Josh jedna nebuloza je preporucheni quad core?!? Chisto sumnjam da ce igra da koristi 4 jezgra...
 
To ne znam, ali je zahtevna. Ne verujem da su dzabe stavili taj zahtev. A pored toga, dosad je stvarni recommended bio visi od onog sto pise na kutiji. :)
 
Bas me zanima da li ce smanjivanje detalja na medium i low uticati i na fiziku.. Euphoria se zaista cini jako teskom po procesor, mozda smanjivanje detalja smanji i "detaljnost" fizike..
 
To ne znam, ali je zahtevna. Ne verujem da su dzabe stavili taj zahtev. A pored toga, dosad je stvarni recommended bio visi od onog sto pise na kutiji. :)

Sumnjam da ce koristiti sva 4 jezgra, mislim da ce dvojezgarni cpu sa 3.0Ghz + moci da je potera sasvim pristojno.
 
Poslednja izmena:
GTA IV - Euphoria Physics Engine

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/q0yvs6RJVVY&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/q0yvs6RJVVY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

GTA IV Euphoria funny moments

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sLIbqJA3kA8&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sLIbqJA3kA8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
Poslednja izmena:
Jednostavno najbolji fizicki engine kada su ljudski pokreti u pitanju :)
 
LOL, ovi (Rockstar) su se bas nalupali :d kako niko nije primetio da su minimalne karte (7900/X1900) jace od "preporucene" 8600? :d LOL

A preporucheni CPU-ovi ?? Onda mu dodje da je X3 = Q66 :d
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno