Šta je novo?

Nove poruke na profilima

Ćao,

Prelistavam temu za bojlere, pa sam našao tvoj post u vezi zamene grejača u tankom Ariston bojleru.
Ako možeš da mi kažeš koji si servis zvao i kako te sada služi bojler?

Hvala i pozdrav.
M
munje
Zdravo,
zvao sam Aquagas Term - 064 1114 814

Sada radi sasvim ok i ne cuje se
C
Cortez
To. Hvala. :)
Zdravo,sa operaterom mozes svasta da dogovoris.Ja sam mu dao devojacko prezime,jmbg i njen email.I to je to,14 meseci po dinar :)
G
giga545
Kada je to bilo?
Da li mozes da mi das broj operatera?
sakall
sakall
Prosle godine.Ne znam da li decko jos radi ali evo ti njegov broj: 064 126 8985.Ja sam u zadnjem trenutku uhvatio tih 14 meseci jer su posle davali 12 najvise.Ako pita ko ti je dao broj kazi Zeljko sa Kanarevog Brda,nadam se da ce da me se seti.
G
giga545
Hvala lepo.
  • Like
Reagovanja: sakall
Zdravo. Koja je fora za youtube premium? Jel ima jos mesta? Koliko para i jel srpski nalog ili ide preko Turske i slicno?
simmke
simmke
Nema ništa od toga,nismo uspeli da se povežemo tako da smo odustali.A i nije neka sad velika razlika izmedju Turske i nas,nekih 50 din.
  • Like
Reagovanja: mvp84
imam iptv listu koja ima sve ex yu kanale i moze na 3 uredjaja istovremeno da se gleda, zamena za YT premium ili sta vec _ max imam
igor2024
igor2024
Da li vas interesuje VoYO
Tomsast
Tomsast
Te liste i ta budzenja... Ne :)
Voyo nemam pojma sta je
C
coles501
Ima li jedno mesto za yutube
Zdravo druže. Možeš li mi pomoci? uzeo sam tcl c645, i zadovoljan sam. Ali kodi stalno puca. Kad pustim 4k film, pukne posle 5 min, a kad pustim 1080p pukne posle sat vremena pa moram da motam gde je puklo. Znaš li o čemu se radi i šta može da bude problem? Isto je i kad uradim force stop ili clear cache.
JESTE LI DOBILI BROJ OD AGENTA KOJI NUDI 13MESECI ZA YETEL
L
Ljubicica
nisam, dobio sam broj od agenta koji daje 11 meseci
P
pdc
AKO SLUČAJNO DOBIJETE BROJ OD AGENTA KOJI DAJE 13 MESECI,VI PROSLEDITE BROJ
HVALA UNAPRED
Napisite vas broj, a evo i mog 0666511431 Željko Batinica.

Ovo mi je jako bitno ako mogu da uradim, jer majku mi izkudjuje to hladnjikavo duvanje (mesanje vazduha) posle grejanja

Pozdrav
Zdravo,
Video sam vas post o podesavanju Midea Extreme klime da ne duva hladno kad ugreje (ne znam da li posle moze da se vrati kako je bilo) . Jasno mi je kako se podesava, al nije kako posle radi, tj kad se pali ponovo i sl. Ne mogu da testiram jer mi je klima kod mame, 60km u selu, a ona je sama.
Da li mozemo da se cujemo, ne bih puno dosadjivao, lakse je nego da kuckam😉.
Cao druze, kako si zadovoljan tel? Ugrabio si ga za male pare...Ja zakasnio tad...Nije mi jasno ovo sad sa cenama pogotovo na Ananasu? Umesto da padaju rastu? Nema vise ni onih vaucera od 5000. Tel koji je bio, kad si ga ti uzeo, 38000 ( plus vaucer na to) sad kosta 50 pa i vise?
Pozdrav
druže pišem ti u vezi resetovanja supernove,to ti je jer si dobio uredjaj sa reparacije,meni su doneli u ponedeljak neki stari stb uredjaj koji ne radi
delboy
delboy
Jeste, nisam napisao u postu da sam dobio korišćen uređaj. Pre 3-4 meseca je bila nestašica uređaja i doneli su mi ovaj, ali bez obzira na to nije mi jasno kako je povukao podatke od drugog korisnika.
Pc:
-Core i7 12th - 12700KF(12c,20t 5ghz)
Aorus Extreme Z790
Gainward Geforce RTX 3090 24gb ddr6x Phoenix
1200w gold Termal Take
64gb ddr5 kingston fury
Cooler Master 240 ML
3x Kingston 1tb m2 (7000/3500)
Pc case Raijintek Nyx Pro (white)
modul za midea klimu, gde moze licno preuzimanje?
nijelos
nijelos
Moze obrenovac svaki dan ili airport city kod bele reke ili rode u cetvrtak
nijelos
nijelos
Ako si zainteresovan, posalji pm, ovako ne dobijam obavestenja
Nemam informacije za tu verziju, i ovo što sam postavio je sa portala Telesrbija na kome imaš sve šifre za telekomove uredjaje. Pozdrav
Pozdrav brate. Ima li šanse da mi uslikas poledjinu svog P60 Pro, zanima me kakva je ta crna iza, na nekim slikama mi bas gadno izgleda a na nekim okej, pa me zanima kakva je stvarno jer mi je bas lose ako se onako jako presijava. Imam opciju da ga uzmem
M
markocurcic33
Zdravo buraz,emui 14 radi fluidno na nivou iphone... Sve je ispeglano, sve sto je stucalo na emui13 sada nema vise toga... Znaci, nema pregrejavanja, interfejs je malo lepsi... Telefon predobro radi, notifikacije stizu na vreme.... Slobodno apdejtuj sve je za level bolje, cini mi se i kamera
P
pedja9
E pa super onda. Kako ti se čini ono Live View, je l slično kao dynamic island?

Ja kontao daj da uzivam u emui13 pa da onda apdejtujem da bih mogao uvideti koje su to razlike, jer ovaj koristim tek 10ak dana 😁
M
markocurcic33
Live view po meni totalno nebitna stvar... Za sada je uključena samo za clock, huawei share i recorder....ne primecujem ga 😊emui14 leti... Sto je jako bitno... Meni, fluidno, uporedjivao sa 11pro,se3, 15pro max... Glatkije radi od 15promax... Dok emui13 nije...
Vrh Dno