Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
pozdrav,posto mislim da mi mozes pripomoci iz tvojih postova sam to zakljucio da ne bi smarao po raznoraznim temama.
Brat od strica je presao sa Telenor kucnog neta na MTS.Isao je do poslovnice da vrati modem ,ali su mu rekli da ga zadrzi.
Sad pitanje,imamo vikendicu blizu nas Telenor ima svoju antenu,da li mozemo da uzmemo pripejd karticu i pustimo net klincima?
boban064p3dJ4boban064 je pisao(la) p3dJ4 na profilu.
Predao sam zahtev za njihovu VISA karticu, ocekujem je za desetak dana, pa me zanimaju Vasa Iskustva (prakticna) sa ovom karticom u Srbiji. Interesuje me nacin podizanja novca u Srbiji (bankomati iskljucivo RSD ili moze i EUR?) i kupovina po prodavnicama, pumpama funkcionise bez problema? Malo smaram ali me zanimaju Vasa iskustva sa Crypterium bankom.
Hvala unapred i svako dobro
Boban
Pozdrav Mancha,nesto se bas i ne snalazim na forumu sada.No dobro,htedoh da te upitam,gde nam nestade tema vezano za Hisense tv?Predpostavljam da nije prebacena pa se pitam da li da otvaramo novu,ovako je bas haoticno.Pozdrav Igor
Pozdrav, negde na Bench-u u nekoj temi, vidim da si pitao za CPU hladnjak, izgleda da imamo jako slican build. Naveo si da si uzeo kuciste TT C32 i ja takodje imam isto, samo je jos u kutiji, posto tek sklapam build. Imam i R5 3600 i sve to ide na plocu MSI B550 Gaming Edge. Da li mozes da mi posaljes slike negde kako ti izgleda case? I cime hladis CPU?
Sa Supernovom ne moraš da praviš kompromise - superbrzi internet, TV program za sve i najpovoljnija fiksna telefonija. Kao novi korisnik plaćaj samo 50% cene paketa prvih 6 meseci.
holoPROFILERholo je pisao(la) PROFILER na profilu.
Poštovani PROFILER, registrovao sam se na bBenchmarku (holo) ali ne mogu da učestvijem u diskusijama tj. pišem objave. Dobijam obaveštenje da nemam tu privilegiju. Molim da mi pomogneš da rešim situaciju i uputiš me pošto pretpostavljam znaš o čemu je reč.
Pozdrav holo!
i suvise ozbiljan, uvod u dijalog mi je uzasan znam... ali evo ukratko, uzeh skoro Asus Strix 3080 Oc, i kada sam prvi put na default probao superposition sa i9 10900k, bio sam bas razocaran.. imao sam score od oko 10800pts, 11898 pts sam dobio tek kada sam uspeo da odradim test uz oc od +225gpu a 1300mem.. kapiram da toliki oc mora da DA veci rezultat..Jesam li u pravu? Da li na score i temperaturu karte utice to sto 2x 8 pin vucem sa jedne grane a 1x8 pin sa drtuge, da li bi dobio bolji score ako bih napajao grafu sa 3 zasebne grane..? tj. da li bi mi termalna disipacija bila manja..? izvini ako davim.. hvala unapred.. p.s. vidim da ti na profilu pise bg-to.. jel topola pored Arandjelovca?
Ne znam dal me ozbiljno pitas, al evo da ti odgovrima ako vec nisi nisi isprato GeForce RTX 3000 Thread
Ako je sa 24/7 overklokom onda je odlican, bolje ne moze... Sve izmadju 11~12k za 3080 je dobar rez na vazduhu, nesto malo jaci moze da bude na vidi.
R3mbaJi 4TzeR3mba je pisao(la) Ji 4Tze na profilu.
Izvini sto ti ovako pisem ali ne nadjoh odgovor na temi. Nov sam sa Stremio aplikacijom. Instalirao sam je na TV ali nigde ne nalazim podesavanja za buffer kako si ti napisao. Problem koji imam je sto ni jedan 4K video koji sam pustao mi ne daje sliku. Ucita kao i krene ali slike nema. Ne znam do cega moze da bude problem, 1080p i nize mi radi normalno.
Hvala!
Pozdrav!