Šta je novo?

Zyxel ruter cudan problem

medolinos

Cenjen
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poena
166
Wireless ruter iz naslova,dobijen preko sezampro-a ili ti oriontelekoma...
Imam jedan cudan problem pored toga sto mi cesto puca mreza posebno u 20h(pucanje po 10 puta) imam problem sa njegovim wairless-om..tj kod mog htc-a desire hd-a i lenovo notebook-a radi perfektno,ali sa sony e. x8 nece da saradjuje,tj. konektuju se ali kad pokusam bilo sta da otvorim sa net-a preko x8..nece..probao sam kod druga i tamo sve lepo radi,znaci nije telefon sigurno,napominjem da se konektuju,ali kao da nisu konektovani kad probam da idem na net...
Molim za pomoc,jer jako me nervira ovo!!!! :mad:

Promeni kanal po kojem se emituje wifi na recimo .. 3.. ako imas bezicni fon, mozda ne bi bilo lose da pomeris bazu od samog rutera.. probaj tako pa javi da li ima promena.

Probao sam to vec sa menjanjem chanel-a i ne pomaze...baza od telefona je u drugoj sobi...jedino sto je blizu rutera je prijemnik od logitech bezicne tastature..a probao sam i njega da iskljucim tako da nije ni to...izgleda da je neka vudu magija..havarija znaci :D
antivirusni nema,jedino od win-a,a i on je na turn off..cisto da dodam..

Poslednja izmena:
Pokusaj da: fiksiras jedan kanal, promenis vid zastite (ostavi samo WPA) i da router radi samo u jednom modu, G ili N.

Upalilo je ovo sa menjanjem zastite bilo je WPA-PSK,prebacio sam na WPA2-PSK,kao sto mi je i na poslu i kod druga i proradilo..***..trebao sam odmah to da probam...

Nazad
Vrh Dno