Šta je novo?

Zvuk za ~250 €?

A

ACR

Guest
Ne spada bas strogo u kompjutere, ali zaista ne znam gde da kukam... Znaci imam oko 250e kesa na raspolaganju, mogao bih da pljunem vise kada bi moglo na rate... Pretpostavljam da bi mozda najbolje bilo da kupim neki sistem zvucnika za kompjuter, ali nekako bas nemam poverenja prema takvom resenju, bojim se suma itd. Sa druge strane, svi uvoznici mini linija koje sam posetio imaju samo najslabije modele, znaci nista od surrounda, svi su sa dva zvucnika itd. Bio sam u Tehnomarketu, Sony Worldu i onoj Samsungovoj prodavnici kod Slavije, i nista korisno nisam video. Ima li negde neka jeftina surround linija, ili malo skuplja ali na rate? Alternativno, kakvo je ovo resenje sa skupljim zvucnicima za komp i sta tu sve treba kupiti?

Za te pare imas Logitech Z-560 (4.1) ili Creative Megaworks 250D (2.1)
Siguran sam da oba sistema zvuce bolje od mini linija u svojoj cenovnoj klasi. Mozda jos samo da uzmes neku bolju zvucnu kartu, npr. Audigy2 ;)

Jazz

Ne cini to_Okrivice mene.
Nadjes dilera koji ima Jazz Speakers 9940 sistem (ja sam bio u NT softu).Odes kod njih,oni ga puste,a ti se onesvestis.
Najbolje resenje kompjuterskih zvucnika.200W RMS.
5.1 sistem.Prednji sateliti visoki 110 cm!!!!!!Sistem je prelep,fantasticno zvuci,a uz to ima i daljinski.Cena im je oko 210e.Na to dodaj 40e za creative live karticu i to je tvojih 250e.Idi poslusaj obavezno.Neces zazaliti.Ja ih kupujem cim skupim kes.Evo ti slika pa vidi.
Samo jedna vrlo bitna napomena:ako slusas techno ili trance nemoj da ih uzimas jer imaju malo spor subwoofer.Inace cisto da znas sam subwoofer je tezak nesto ispod 30 Kg!!!!!!!!!!!!

Nazad
Vrh Dno