Šta je novo?

zvuk u filmu

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Pozdrav,
Mali problem, nemam zvuk u filmu, uzeo sam od druga film kod njega radi kod mene nema zvuka. Jos jednom mi se to desilo pre par nedelja sa nekim drugim filmom i onda sam instalirao neki programcic mislim da je audio source ac3 ili tako nesto i onda sam imao zvuk ali evo sad sam nabavio opet film gde nemam zvuk, pa sta sad treba instalirati opet, malo mi glupo , sta onda tako posle svakih 10 filmova kad naletim na neki koji nema zvuk nesto da skidam ? win98 je u pitanju i rad light3.03 r4 codec 5.02.

skini nimo codec pack ili acme codec pack pa pokusaj sa njima.

sinke je napisao(la):
Pozdrav,
Mali problem, nemam zvuk u filmu, uzeo sam od druga film kod njega radi kod mene nema zvuka. Jos jednom mi se to desilo pre par nedelja sa nekim drugim filmom i onda sam instalirao neki programcic mislim da je audio source ac3 ili tako nesto i onda sam imao zvuk ali evo sad sam nabavio opet film gde nemam zvuk, pa sta sad treba instalirati opet, malo mi glupo , sta onda tako posle svakih 10 filmova kad naletim na neki koji nema zvuk nesto da skidam ? win98 je u pitanju i rad light3.03 r4 codec 5.02.
Ili je zvuk urađen kao ac3 (malo verovatno - još nisam video neki takav, a imam solidnu kolekciju filmova) ili je kao wma (mnogo verovatno).
Ako je u pitanju wma problem je u sledećem:
Pošto je divx od verzije 4 postao pravi codec a ne samo patch m$ mpeg4 iz njega je izbačena podrška za wma. Rešenje ti je da instaliraš pored codeca 5.x i codec 3.x koji ima tu podršku.

Nazad
Vrh Dno