Šta je novo?

zvuk u filmu...

sinke

Čuven
Učlanjen(a)
18.10.2000
Poena
620
Imam film 2 cadjave dvocevke ali nemam zvuk. Vec duze vreme ga drzim na disku i u medjuvremenu sam pogledao dosta drugih filmova bez problema, tako da je pitanje da li zna neko koji codec za zvuk ili bilo sta sto treba instalirati da proradi ?

Ne znam za codece, ali imam film koji radi najnormalnije, kao i svi drugi

Imas programcic GSpot sa kojim ces videti koji codec za zvuk ti treba, pa ako ga nemas instaliranog potrazis ga po netu, a link za GSpot potrazi na forumu (bio je skoro thread o tome)...

Crni je napisao(la):
Imas programcic GSpot sa kojim ces videti koji codec za zvuk ti treba, pa ako ga nemas instaliranog potrazis ga po netu, a link za GSpot potrazi na forumu (bio je skoro thread o tome)...

Hvala na informaciji, izgleda da sam nasao sta nedostaje samo jos da nadjem win media player jer codec nece da se instalira ako to nema... tacnije ako nema verziju 7 pa navise, a ja imam 6.4 :(

sinke je napisao(la):
Hvala na informaciji, izgleda da sam nasao sta nedostaje samo jos da nadjem win media player jer codec nece da se instalira ako to nema... tacnije ako nema verziju 7 pa navise, a ja imam 6.4 :(
Pretpostavljam da ti treba wma codec, a ako sam u pravu imas da nadjes to posebno i v8 i v9, pa ne moras da instaliras ceo wmp.

Probaj da instaliras tzv. FullCodec

Mozda ti treba AC-3 codec koji sam ja jedva iskopao na net-u. Ako hoces mogu ti ga poslati.

Crni je napisao(la):
Pretpostavljam da ti treba wma codec, a ako sam u pravu imas da nadjes to posebno i v8 i v9, pa ne moras da instaliras ceo wmp.

Ma naci cu wmp8 nije problem, ovo mi mnogo teze da nadjem tako rasparcano. :)

Sto se tice AC3, imam ga ali ne pomaze, hvala u svakom slucaju...

sinke je napisao(la):
Ma naci cu wmp8 nije problem, ovo mi mnogo teze da nadjem tako rasparcano. :)

Sto se tice AC3, imam ga ali ne pomaze, hvala u svakom slucaju...
Ima da se nadje:
- wmp8 codecs ~700KB
- wmp8 codecs ~4MB

Da ne bi skidao ceo wmp8 ili wmp9 probaj samo codec-e.

Nazad
Vrh Dno