Imam film 2 cadjave dvocevke ali nemam zvuk. Vec duze vreme ga drzim na disku i u medjuvremenu sam pogledao dosta drugih filmova bez problema, tako da je pitanje da li zna neko koji codec za zvuk ili bilo sta sto treba instalirati da proradi ?
Crni je napisao(la):Imas programcic GSpot sa kojim ces videti koji codec za zvuk ti treba, pa ako ga nemas instaliranog potrazis ga po netu, a link za GSpot potrazi na forumu (bio je skoro thread o tome)...
Pretpostavljam da ti treba wma codec, a ako sam u pravu imas da nadjes to posebno i v8 i v9, pa ne moras da instaliras ceo wmp.sinke je napisao(la):Hvala na informaciji, izgleda da sam nasao sta nedostaje samo jos da nadjem win media player jer codec nece da se instalira ako to nema... tacnije ako nema verziju 7 pa navise, a ja imam 6.4![]()
Crni je napisao(la):Pretpostavljam da ti treba wma codec, a ako sam u pravu imas da nadjes to posebno i v8 i v9, pa ne moras da instaliras ceo wmp.
Ima da se nadje:sinke je napisao(la):Ma naci cu wmp8 nije problem, ovo mi mnogo teze da nadjem tako rasparcano.
Sto se tice AC3, imam ga ali ne pomaze, hvala u svakom slucaju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari