Šta je novo?

Zvuk u FEAR

Br@n@c

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2006
Poena
319
Znaci otvorio sam ovu temu da bi bi siguran 100% da li sam ukljucio prave opcije za zvuk u fearu.Kartica je audigy 4.
1.Na koliko da podesim u fear-u kod opcije Max software sounds:1)na medium(64)ili 2)na max(96).Hocu da budem siguran sta valja.
2.Opcije za eax.Sta od ove 3 opcije da cekiram:1)HW Mixing,2)Eax2.0 ili 3)Eax advanced HD.
Hvala na odgovoru

Prilozi

• eax.JPG
    eax.JPG
    88.4 KB · Pregleda: 46
  • fear software sound.JPG
    fear software sound.JPG
    85.3 KB · Pregleda: 43
Poslednja izmena:
Znaci otvorio sam ovu temu da bi bi siguran 100% da li sam ukljucio prave opcije za zvuk u fearu.Kartica je audigy 4.
1.Na koliko da podesim u fear-u kod opcije Max software sounds:1)na medium(64)ili 2)na max(96).Hocu da budem siguran sta valja.
2.Opcije za eax.Sta od ove 3 opcije da cekiram:1)HW Mixing,2)Eax2.0 ili 3)Eax advanced HD.
Hvala na odgovoru

Pa dobro si sve ukljucio,bitno je hw mixing i eax 2.0,a eax advance jos unapredjujes eax zvuk.Namesti jos surround ako imas 5.1 zvucnike i to je to.Max softwer sounds nije toliko bitno,mada stavi na max,mada malo optereti cpu,ali nista jako primetno.Kada neko bude pucao spreda ti se okreni ledjima i slusaj da li se cuje pucanje na zadnjim zvucnica da budes siguran da ima 5.1 kanala.

Ma sve se cuje i sa zadnjim zvucnicima provereno.

Nazad
Vrh Dno