Šta je novo?

zvuk problem

toogood

Slavan
Učlanjen(a)
09.11.2008
Poena
440
pozdrav

prvi put pisem u ovoj temi pa imam i problem.

naime imam spojen sistem behringer truth b2031 ativni sa kompjuterom u dnevnoj sobi. Uglavnom sluzi za slusanje muzike, gldanje filmova itd.

problem je jer cujem bruuum na visokim i niskim tonovima kada ih upalim. Menjao sam izvor, kablove i nije do toga...jos uvek se cuje. Odneo sam kod majstora da vidim jel problem kod mase ali nije...kaze covek da savrseno rade u sta sam se i uverio kada je pustio cd naravno bez bruma. Negde sam cuo da postoji problem sa fazama struje ali u to se ne razumem. Sto se struje tice, spojeni su na dva odvojena izvora ali na svakom imam nakaceno nekoliko uredjaja (TV, playstation3, komp, wireless ruter)

Jel ima pomoci?

unapred hvala
toogood

Naravno da ima pomoći, ako imaš kablovsku, tu se krije problem. Procitaj ovo

Poslednja izmena:
pozdrav

prvi put pisem u ovoj temi pa imam i problem.

naime imam spojen sistem behringer truth b2031 ativni sa kompjuterom u dnevnoj sobi. Uglavnom sluzi za slusanje muzike, gldanje filmova itd.

problem je jer cujem bruuum na visokim i niskim tonovima kada ih upalim. Menjao sam izvor, kablove i nije do toga...jos uvek se cuje. Odneo sam kod majstora da vidim jel problem kod mase ali nije...kaze covek da savrseno rade u sta sam se i uverio kada je pustio cd naravno bez bruma. Negde sam cuo da postoji problem sa fazama struje ali u to se ne razumem. Sto se struje tice, spojeni su na dva odvojena izvora ali na svakom imam nakaceno nekoliko uredjaja (TV, playstation3, komp, wireless ruter)

Jel ima pomoci?

unapred hvala
toogood
Ako imas kablovsku na TV-u oni imaju jak signal,izvuci kabl od kablovske pa probaj

izvukao i jeste na levom zvucniku, onom blize kablovskom prikljucku. Iako po izvlacenju kabla mi ostaje bruuum na visokim. NA desnom zvucniku se i dalje sve cuje??

jel ima jos dodatnih resenja ...ovo oko struje?

edit : i jel ima jos neko resenje za ovo oko kablovske, nije valjda da cu stalno morati da izvlacim kabl?

poz
toogood

Poslednja izmena:
edit : i jel ima jos neko resenje za ovo oko kablovske, nije valjda da cu stalno morati da izvlacim kabl?
toogood
Šta si, too good da bi čitao bez da ti se 5 puta napiše? Dao sam ti link u mom prethodnom postu, ti opet pitaš isto. Wtf?

sorry prevideo!!!

no harm feeling

poz
toogood

ok ako je ovo sto sam razumeo trebalo bi da mi filtrira probleme sa zvukom...e sada ja nisam naveo da nemam kablovski internet vec wirelless net. Da li se ovde stvara kakva veza?

Nije problem u kablovskom internetu, već u kablovskoj tv u "saradnji" sa uzemljenjem, koliko god ti to glupo izgledalo. Samo ti tako uradi i nećeš više imati problema.

Nazad
Vrh Dno