Šta je novo?

zvuk na ps3?

yahhoo

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
370
Ljudi dajte neko konkreetno resenje za slusalice na ps3. Naime posto imam dvi monitor pa nece biti zvuka na hdmi kablu kako je moguce zvuk staviti na sluske? Hvala na pomoci:wave:

Namestiš da zvuk ne ide na HDMI već na običan stereo izlaz (2 činča) i onda adapter sa 2 činča na 3.5mm i tu ubadaj sluške.

Crveni i beli cinc PS trojke (muski) , spojis adapterom [2Cinc zenski na 3,5mm zenski] u kojeg ces kasnije utaci sluske ili zvucnike . Jedino se bojim da ovakav adapter neces lako naci .

PS. Hoces li mi molim te ,ukoliko budes nasao gore pomenuti adapter, ostaviti adresu firme na PM . Jos uvek sam u deficitu za jedan adapter . Zapravo uspeo sam pronaci jedan kabl-adapter ali on ima povremenih prekida .

Naravno moraces imati i slusalice sa potenciometrom ,kako bi bio u mogucnosti da kontrolises glasnocu slusalica . Ili ukoliko vec imas neke high-end sluske (bez potenciometra) , mozes ici i preko hedphone preamp-a ( onda ti verovatno nece trebati nikakvi adaptri , naravno ovo ce zavisiti i od samog preamp-a tj. njegvih konektora ) .

Za ovo su zgodne one Philips sluske sa 6 Metra kabla i potenciometrom, oko 15 juro.

A ako neko zna gde bih mogao naci takav adapter neka javi:wave: hvala

Ja presrecan sto se oslobodi kabla joypad-a nakon ps2 nikako sad nebi mogao da razvlacim 15m kabla slusalica :), zvucnici preko cinceva rules!

ja sam prosle godine kupio taj adapter (rekao da mi naprave) u nekoj prodavnici kablova u svetozara markovica (tacno preko puta trece gimnazije).mogli bi ste tamo da probate...

Nazad
Vrh Dno