Šta je novo?

Zvuk na ipod classic 120gb

raligno011

Slavan
Učlanjen(a)
20.01.2008
Poena
320
Imao sam pre ipod video 30 gba sada koristim ipod classic 120gb i cini mi se da se ovaj novi cuje malo "tishe" i da je na ipod video mnogo cistiji zvuk i jace se cuje,...s obzirom da ne mogu mnogo da uticem na zvuk jer imam samo ponudjene ekvilajzere(modove zvuka),..citao sam na forumu al ne mogu da nadjem gde da mozda ima neka caka da se klasik nekako "pojaca",...,i na prvom i drugom sam koristio originalne njegove iz kutije slusalice,.i sasvim sam zadovoljan. Hvala za pomoc !:Klanjanje

Vrlo moguce da ti je novi tisi, ako je kupljen u evropi, jer u eu postoji volume limit. Ako ti je stari stigao iz usa gde nema limita onda je to to. Ja ne znam nacin za skidanje limita za classic...

Ima način sigurno, sećam se pre da sam čitao o tome, izguglaj ako ti niko ne pomogne ovde.

nisam siguran za 6th gen iPod-ove, znam da sam ja trazio nacin nisam nasao, mada se na kraju ispostavilo da mi nece ni trebati, jer je dovucen iz usa...
mada je od tada proslo poprilicno vremena, tako da ne znam sta se desavalo u medjuvremenu...

Poslednja izmena:
Vrlo moguce da ti je novi tisi, ako je kupljen u evropi, jer u eu postoji volume limit. Ako ti je stari stigao iz usa gde nema limita onda je to to. Ja ne znam nacin za skidanje limita za classic...

Ma kupio sam ga od lika,..nov inace,..,al s obzirom da ima taj neki limit u opcijama,..definitivno je evropljanin,,smrda,....,iako sam ja tu granicu za limit pomerio na max. opet je tisi od starog,..toliko da zapazim kada idem ulicom,..onaj stari cepa,...ovaj cak cuje ljude okolo,ne kazem da je tih mnogo,..al tisis,i cini mi si da je na starom samim tim i ostriji malo zvuk. Pooomoc uh:wall:

Ja znam za caku da nakrljaš pesme u MP3Gain, Foodbar 2000 i slične programe i onda pojačaš pesme.

Mozes ti da ih krljas kolko god oces, neces limit ukloniti :p

si probao ovo :

"Steps(Windows)

1. Enable hidden folders.
In Windows Explorer,go to "Tools", "Folder Options". Then click on the tab called "View", and under "Hidden Files and Folders", click "Show Hidden Files and Folders".
2. Navigate ("My Computer" to double-click on the icon of your attached iPod) to the hidden folder named "iPod_Control", and once there click on the folder "Device". Once there, copy the file named "_volumelocked" to a folder on your hard drive then delete it from the iPod.
3. Eject your iPod. Then, restart your iPod. You can do this by holding down the center and menu button for at least 6 seconds.
4. Once your iPod has rebooted, check and make sure that it worked. Simply go into "Settings", "Volume Limit". If it asks for a PIN, you did it WRONG. Retry the above procedure"

si probao ovo :

"Steps(Windows)

1. Enable hidden folders.
In Windows Explorer,go to "Tools", "Folder Options". Then click on the tab called "View", and under "Hidden Files and Folders", click "Show Hidden Files and Folders".
2. Navigate ("My Computer" to double-click on the icon of your attached iPod) to the hidden folder named "iPod_Control", and once there click on the folder "Device". Once there, copy the file named "_volumelocked" to a folder on your hard drive then delete it from the iPod.
3. Eject your iPod. Then, restart your iPod. You can do this by holding down the center and menu button for at least 6 seconds.
4. Once your iPod has rebooted, check and make sure that it worked. Simply go into "Settings", "Volume Limit". If it asks for a PIN, you did it WRONG. Retry the above procedure"

Mislim da je ovo nije za 6 generaciju,..probali smo bili,al provericu opet

Nazad
Vrh Dno