Šta je novo?

Zvuk na Aceru

zoran68

Slavan
Učlanjen(a)
18.02.2006
Poena
304
Znači pre par dana sam uzeo ACER 5530 602G25Mi ,došao je sa Linuxom,ubacili smo mu XP medjutim ton mu je jako slab ostalo lepo funkcioniše,zanima me da li treba neki drugi drajver za zvučnu i gde da ga nadjem.ako nešto znači ubačen mu je service pack 3....

Probao i Vistu a ton i dalje slab,da li neko ima neki Acer iz serije Aspire i kakva je jačina zvuka?Sobzirom da sam na netu našao da je konkretno na ovom mom modelu akcenat stavljen na zvuk prosto mi je neverovatno da je jako,jako slab zvuk,a pritom ima i vufer sa donje strane .....

i ja imam acer aspire serije i meni je takodje slab zvuk iako ima dva stereo zvucnika,ocigledno se pogrosalo sa drajverima posto je stavljen najnoviji drajver a ne onaj sto dolazi uz laptop..isti je slucaj i sa laptopom mog komsije koji ima msi ali smo kod njega sredili pomocu ekvilajzera,sto mozes i ti da probas..kod mene je to malo poboljsalo zvuk ali ne dovoljno da se cuje kao nekad

6920G ovde, zvuk razvaljuje kako radi (i kvalitet i jacina), doduse Vista/7 kombinacija, za XP ionako nema pola driver-a a i ovih pola sto ima - ne rade kako treba. Driver-i su svi iz download sekcije Acer-ovog site-a za ovaj model, nemam pojma da li su novi ili stari

Aspire 5920G - Stavio sam poslednji Realtek generički drajver, ista je jačina zvuka kakva je i bila, nije nešto posebno jak ali ništa više od toga ni ne očekujem od tih ugrađenih zvučnika.

Izabrao sam u Playback Devices\Speakers\Enhancements\Equalizer\Rock preset - prilično je jači i bolji zvuk. Ovo sve važi za Windows Vista. Nemam pojma kako je u XPu.

P.S. A kako je bilo u tom Linuxu s kojim je došao, isto ili jači zvuk?

Vrh Dno