acca je napisao(la):Kupio bih neke zvucnike do 40 eura. Sta mi preporucujete. I naravno gde ima po najpovoljnijoj ceni. Imam zvucnu SB Creative PCI 128.
Ja razmisljam o TEAC PM 260. Ima li nesto bolje u ovoj ceni?
acca je napisao(la):Dvoumim se izmedju nekoliko modela:
ALTEC 321E ~ 80 eura
ALTEC ATP3 ~ 70 eura
Logitec Z340 - ~ 60 eura
Creative Inspire 2.1 ~ 50 eura
Koje je najbolje resenje u odnosu na cenu?
acca je napisao(la):Dvoumim se izmedju nekoliko modela:
ALTEC 321E ~ 80 eura
ALTEC ATP3 ~ 70 eura
Logitec Z340 - ~ 60 eura
Creative Inspire 2.1 ~ 50 eura
Koje je najbolje resenje u odnosu na cenu?
olfrud je napisao(la):Moze li neko samo da napise ukratko specifikacije tog Logitec Z340 modela?
olfrud je napisao(la):Moze li neko samo da napise ukratko specifikacije tog Logitec Z340 modela?
olfrud je napisao(la):Cool, nego jos me samo zanima koliko je jak (RMS naravno) SW i koliko sateliti?
olfrud je napisao(la):uh, sad se mnogo dvoumim izmedju modela
altec lansing 321 i ovog logitec-a. Da li je neko cuo mozda oba modela, pa da me malo uputi?
acca je napisao(la):Ja npr. volim dubok bas, tako da mozda oni i nisu pravi. Ipak ih je najbolje cuti pa odluciti.
zormanic je napisao(la):Onda skrati muke, na pravom si tragu, Z-340 ili Z-540. Bas do jaja (D)
acca je napisao(la):Evo danas sam uzeo Z-340 i prvi utsci su dobri. Prezadovoljan sam, mada malo se kajem sto nisam uzeo Z-540 jer imam Creative SB 4.1. a bili su skuplji nekih 20-ak eura. Ali posle J nema K , sem u azbuci.
zormanic je napisao(la):J*** ga , ti lepo napisa do 40 € , i mi se na toj zadrzasmo ?!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari