Šta je novo?

Zvucnici 5.1 sistem

zoks77

Poštovan
Učlanjen(a)
21.09.2016
Poena
60
Cao treba mi savet za 5.1 sistem zvucnika nisam neki poznavalac zvucnika pa mi zato i treba pomoc pri izboru.Zvucnici mi trebaju za filmove i muziku evetualno mozda spojim i sa televizorom.
Budzet mi je negde oko 500 evra za zvucnike i oko 200 evra za pojacalo svaki savet sugestija je vise nego dobrodosla :):):):)

Moja preporuka je : Sony BDV-E6100 (5.1CH, 4 TALL 1000W, 3D, WIFI, BT) drugar ih kupio pre par dana, zvuk je brutalan.

Genius99 Hvala ti na preporuci ali ja trazim bas pojacalo sa 5.1 zvucnicima vec imam Blu-ray na kompu,ja planiram da povezem pojacalo sa zvucnicima i kompom ipak mislim da neki ozbiljniji 5.1 sistem dosta bolji bar ono sto sam ja cuo sto su mi ljudi pustali ali to mnogo kosta pa trazim priblizno,znam da mnogo trazim ali se nadam da cu naci na kraju u svakom slucaju jos jodnom ti hvala na preporuci :):)

Posto sam trenutno u fazi zamene muzike, ako mogu da se umešam u temu pitanjem da li neko ima iskustva sa preprodavcima risivera i zvučnika, strašno ih je puno bez papira, uputstava, a često i bez daljinaca?

sent from my Sokoćalo

Ovaj drugi link sto je user lepi kokan naveo je proveren sto se tice i avr-a i zvucnika.Moja preporuka za saradnju sa njim.

preporučujem ti da ujuriš lika za Onkyo nr646, jer ga daje dobro ispod cene.
Jamo i Heco su takodje izvrstan izbor za srednju klasu.

Nazad
Vrh Dno