Šta je novo?

Zvucna karta

zeka77

Slavan
Učlanjen(a)
22.11.2006
Poena
301
Imam zvucnu karticu kao posebnu komponentu i imam jednu integrisanu na ploci.

Da li je moguće da koristim obe u isto vreme, recimo na jednoj da budu samo zvucnici, a na drugoj slusalice i mikrofon ili neka slična kombinacija?Trenutno mi je u funkciji ova koja je posebna komponenta.Gde se u BIOS-u ukljucuje integrisana zvucna karta?

Hvala

Imam zvucnu karticu kao posebnu komponentu i imam jednu integrisanu na ploci.

Da li je moguće da koristim obe u isto vreme, recimo na jednoj da budu samo zvucnici, a na drugoj slusalice i mikrofon ili neka slična kombinacija?Trenutno mi je u funkciji ova koja je posebna komponenta.Gde se u BIOS-u ukljucuje integrisana zvucna karta?

Hvala

Mozes a to znam iz iskustva jer mi je drugar bio Dj i pustao je sa jednog kompa dva signala,namestio u opcijama WiNAMPA da moze da pokrene dva komada ne zavisno jedno od drugog,clan je Benchmark foruma pod nickom Zagor(bolje da pitas njega),a sto se tice tvoje kombinacije to moze da odradi obicni adapter bananica koja se racva iz jednog signala u dva,ja npr. imam tu bananicu koja kosta 60 din i imam poseban signal za pojacalo a poseban za sluske sa mikrofonom(sve je u funkciji)!
A u Biosu imas tu opciju ja mislim u Integrisanim periferijama,prevedi to na engleski da ja ne bih lupao,pa zadji malo tamo!!!

Poslednja izmena:
Ukoliko imas Award-ov bios, kao sto ti je Luci vec napisao, ides na opciju Integrated Peripherals i tamo pronadji svoju integrisanu zvucnu (npr. moja je AC97) i stavi na auto ili enabled i to je to. Naravno posle toga instaliraj drivere, i radice bez ikakvih probema. Eto ne moze jednostavnije objasnjenje.;) Ukoliko ti treba jos neka informacija slobodno me kontaktiraj na PM da ti ostavim mob. Pozz :wave:

Nazad
Vrh Dno