Šta je novo?

Kućna multimedija Zvučnik sa mikrofonom za stadion

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

nidzesi

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2012
Poena
305
Pozdrav :)

Za fudbalski stadion i sudijsku organizaciju potreban je bluetooth zvučnik sa mikrofonom (nešto kao karaoke) koji bi se koristio kod treninga za odbrojavanje sekundi (čuje se zvučni signal na svakih 15-ak sekundi ili slično u zavisnosti od testa). Pominju mi neke zvučnike od 200-300 w, što mi se čini nenormalno jako mada se mnogo ne razumem u to. Vidim da je na većini tih koji su u ponudi jedna jačina na kutiji, a druga realna, pa bi mi trebala pomoć u izboru.

Može li neka preporuka ili bar da me uputite koliko vati da tražim i eventualno neku marku ako je vrednija od ostalih?
Hvala.

Koji je budžet ? Što se brenda tiče gotovo u svim kategorijama kod BT zvučnika je bestbuy JBL. Ja konkretno imam Partybox 310 ali je vjerovatno overkill za tu namjenu. Možda da vidiš PartyBox 100, on uopšte nije mnogo slabiji a jeftiniji je drastično, ali opet kažem, sve zavisi od budžeta.

Dok ovo pišem sjetih se i Vivax BS-800, kapiram da bi odradio posao kako treba... :)

uzmeš najveći zvučnik :D

jedino me buni to oko mikrofona. rešenja za karaoke su za znatno manji prostor

da li će jedan zvučnik biti dovoljan? 🤔

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno