Šta je novo?

Zveknuta 2000-a

sgajic

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
609
Vec treci put za redom mi zvekne 2000-a.
Instaliram sistem instaliram programe i sve radi i kad ga treci cetvrti put ugasim izbaci simpaticni plavi ekran u kojem kaze da mu fali neki fajl u systemu ali nenapise koji :( i tako tri puta do sada. Hard sam testirao na sve zivo i sve je OK ali cini mi se da je jedan modul memorije riknuo i da ga to kolje.

Pitanje je sledece kako da povratim sistem sa instalacionog CD-a da nebih sve ponovo instalirao :( trebalo bi da postoji neka komanda
koja radi skeniranje sistemskih fajlova i njihovo ponovno kopiranje sa cd-a, ali nisam siguran da li ona radi iz recovery konzole sa instalaciong cd-a :(

sgajic je napisao(la):
Pitanje je sledece kako da povratim sistem sa instalacionog CD-a da nebih sve ponovo instalirao :( trebalo bi da postoji neka komanda
koja radi skeniranje sistemskih fajlova i njihovo ponovno kopiranje sa cd-a, ali nisam siguran da li ona radi iz recovery konzole sa instalaciong cd-a :(

Boot-ujes sa CD-a pa ima tamo neki AutomaticRepair, pa sam ischeprka po systemskim fajlovima i popravlja...doduse, probao sam to par puta i nije mi uspelo :D
Ali nesto slicno bilo kod mene, pa se ispostavilo da je memorija..
A mozda ti ne valja instalacija windows-a? i to je moguce

Ja bih rekao da je memorija u pitanju....imao sam x puta takav problem iako je memorija bila ispravna...sve dok nisam izbacio jedan moddul i onda instalirao, 2k/xp nije hteo da radi.

memorija..ili ako imas athlona nadam se da mu nisi kvrcnuo jezgro prilikom stavljanja hladnjaka.

Vrh Dno