Šta je novo?

Zvanicni moduli za NWN

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Jel video neko da su se pojavili novi oficijelni moduli za NWN? Evo sta kaze na sajtu:

New Modules Announced

Three premium modules created by BioWare designers and prominent members of the NWN fan community are available for purchase and will be followed by a regular release of additional content.

These adventures will host a wide variety of features, including engrossing storylines, professional voice-over and musical scores, brand new in-game content, and much more!

On sale now at the BioWare Online Store.

Nisu mnogo skupi (za njihove uslove), oko 8$ svaki (ima ih tri: Kingmaker, ShadowGuard i Witch's Wake). Hoce li se pojavljivati kod nas u narodnoj varijanti?

ja ih video jeos pre mesec dana ali su svi za MMORPG :(

Requirements
Neverwinter Nights
Hordes of the Underdark
Internet connection while playing
Microsoft Windows with NWN 1.64+, or Linux with NWN 1.65+
168 MB of disk space for install

Poslednja izmena:
Cekaj stani, pise tamo da su to SP moduli... ?

Bio sam i tamo, ima bas dobrih... samo su svi poveliki...

Maelkum je napisao(la):
Eye of the beholder prebacen u NWN engine.
meni se konkretno ne svidja taj modul!!!
poceo sam da ga igram i ako se secas onoga dale gde dodjes do zida na kome pise "only the strong shall pass" ili ti razbi zid da prodjes, e tu sam stao, jerbo sam vodio rendzera sa lukom i strelom i nisam nikako mogao da prodjem taj zid a nisu stavili alternativu ako uzmes nekog drugog lika sem fajtera ili maga (bacish magiju da ga razbijes)!!!
u originalnom Beholderu mi to nije bilo problem jerbo vodish druzinicu od par likova pa ces sa jednim sigurno uspeti da razbijes zid!!!
@VoodoNBGD ni meni neke stvari nisu jasne:
Developed for a single-player experience.
daj Bože da bude za single!!!

Kingmaker se pojavio kod lokalnog distributera, više informacija kad probam (za koji dan)...
A na nwn.bioware.com se pojavio i novi modul (Pirates of the Sword Coast), ali o njemu ne znam ništa...

Stigao! U paketu dolaze i ShadowGuard i Witch's Wake... za Kingmaker piše da su ga razvijali Biowareovi dizajneri, a za ostala dva da su "by community"... verovatno se disk zato zove samo Kingmaker...
U svakom slučaju mrzi me da pišem kakav je, koga interesuje nek kaže ;)

Nisam siguran da treba SoU, na disku dolazi 1.66 patch za HoU... al s druge strane možda koristi neke tilesetove iz SoU... i da, ovaj Witch's Wake nije onaj koji je mogao da se skine na nwnvaultu, nego rimejk... sve tri mini-kampanje su full, prešao sam Kingmaker i ShadowGuard, ovaj ww nemam nameru ni da počinjem, ni onomad mi se nije svideo...

Nazad
Vrh Dno