Nije to ništa čudno, konačno višejezgarni procesori imaju svoju svrhu.
XboX360 ima triple core, a Cell ima koliko... 7 upotrebljivih jezgara za igru?
GTA4 je prosto pravljen tako da to iskoristi.
Pazite ovo,kod mene na c2d [email protected],Ati 4850,2gb ram,os Vista,a i na Xp-u = tesko s..nje. Ne igrivo ,nisam mogao sa verujem,Cry zvizdi u full-u na 1280*1024. GTA 4 Teska,neoptimizovana ripcina, gledao sam to na konzoli extra izgleda.
Ne znam zašto misliš da ih ne koristi?Jos kad bi ta jezgra igra u potpunosti koristila, ne bi radila 20-30fps u sub/720p rezolucijama i low-med detaljima sa PC-a.
Evo danas mi stize GTA IV pa cu videti kakav je jedva cekam
Ja nisam palio ovaj gta zbog neigrivosti od kad je izashao i sad kao instalirao sve nove patcheve i drajvere i josh loshije mi radi.. Koje g**** od endzina strashno.
A NAJVISHE od svega mislim da me nervira glupa kamera koja se sama okrece prema napred dok Niko trchi, strejf je nemoguc sa takvom retardiranom kamerom.
Sve je u redu dok se hoda, ali chim se potrchi praktichno ne moguce je pogledati u drugom pravcu osim pravo napred..
Tolko me to iritira da i ako se jednog dana optimizuje da radi lepo, smarace me ta glupost.
Bash su moroni, pomeshali su kamere za trchanje i za voznju - umesto da su za voznju stavili takvu kameru koja lepi unapred i prati auto, oni je stavili tamo gde ne treba.. RETARDI :wall:
Daj jel neko video neshto na tu temu negde?? Jel postoji neki mod za kameru??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari