Šta je novo?

Zut ekran, crne vertikalne linije

ZeXx

Cenjen
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poena
170
Kao sto naslov kaze, komp normalno radio pozatvarao sve sto sam planirao pre gasenja i poslednji ostane FireFox i da udjem u njega odjednom ekran pokaze zutu sliku sa crnim vertikalnim linijama.... Resetujem ga i podignem sistem normalno. E sad sta me zanima, ovo mi je prvi put u zivotu da mi se ovo dogodi, nije klasican BSOD. Pretpostavljam da je ili do ff tj nekog plugina ili do drajvera za graficku. Jel imao neko ovakav problem i sta bi moglo biti u pitanju? Nikad mi se nije desavalo ovo a pre par dana sam presao na poslednje AMD drajvere ( ne na beta ).

Pogledaj temperaturu graficke.
Lici na pregrevanje memorije.

Pogledaj temperaturu graficke.
Lici na pregrevanje memorije.

U idle su bile obe graficke, svo vreme mi je pokrenut msi afterburner u pozadini i temp kartica ne prelazi 35 stepeni, tkd ne verujem da je do toga.

Malo ih zaleti sa FurMark pa vidi da li ce da se ponovi.
I nece ti prikazati temperaturu memoriskih cipova.

Poslednja izmena:
Zavrteo na 10 min, ne prelaze kartice 65 stepeni, toliko je i za vrm, 0.000000001% da je do nekog pregrevanja jer heaven asm pre neki dan izvrteo 10 krugova i sve normalno izvrtelo. Samo mi treba potvrda jel se nekome ovo desavalo i sta je tacan uzrok bio da znam da ga otklonim za ubuduce.

Nazad
Vrh Dno