Kupio sam pre 10-ak dana Samsung 206BW i vrlo sam zadovoljan njime. Međutim, pre par dana je počelo da iz monitora dopire neko čudno zujanje nakon određenog vremena provedenog u radu. Šta je u pitanju i koliko može da bude ozbiljno?
Nego... ako ti nije problem pogledaj na nalepnici sa zadnje strane monitora gde ti je proizveden monitor i da li ti pise "A" ili "S" pored naziva modela (treba da pise skroz gore na nalepnici ovako nesto "Model: 206BW [R] X" a ovo "X" treba da bude slovo "A" ili "S")...
Mislim da to zujanje ne treba da te zabrinjava... Moj CRT Samsung 753S koji je star vise od 5 godina zuji od kad je kupljen i nista mu ne fali a prosecno je radio po vise od 15h dnevno...
Nego... ako ti nije problem pogledaj na nalepnici sa zadnje strane monitora gde ti je proizveden monitor i da li ti pise "A" ili "S" pored naziva modela (treba da pise skroz gore na nalepnici ovako nesto "Model: 206BW [R] X" a ovo "X" treba da bude slovo "A" ili "S"). Pitam posto planiram da pazarim upravo taj monitor a neko je na hardforum-u video i 206BW sa "S" oznakom. Navodno se modeli sa "S" panelom proizvode u Slovackoj, a oni sa "A" panelom u Kini. Inace po iskustvima korisnika monitori sa "S" oznakom su bolji u nekim stvarim od "A" panela, pa me zanima koji si ti dobio kod nas...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari