Šta je novo?

ZTE Blade V7 Lite

Dusan_93

Cenjen
Učlanjen(a)
21.07.2010
Poena
169
Pozdrav ljudi da li neko poseduje ovaj telefon pa da podeli svoje utiske? Telefon je trenutno na akciji 14k dinara u jednoj od prodavnica kod nas... Veoma je lepog dizajna, uzeo bih ga za devojku koja nije zahtevan korosnik ali me bune malo specifikacije.

Ovo su specifikacije na ZTE sajtu:
http://www.ztedevice.com/product/smart-phone/blade-v7-lite

A ovu su specifikacije na sajtu prodavnice:

20170308_194042.jpg

Jel moze neko ko ima telefon da potvrdi koje su specifikacije tacne.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Evo ja potvrdjujem da su tačne specifikacije na sajtu prodavnice, a da su specifikacije na sajtu proizvodjača pogrešne.

U nadi da sam ti rešio dilemu te srdačno pozdravljam. [emoji1]

Biće da postoje dve različite verzije, ova sajta proizvođača bi ovde koštala duplo u odnosu na ovu naznačenu :)

Hvala vam puno, nigde nisam bio nasao da postoje dve verzije, zato me je bunilo. Sta mislite kako bi se nosio sa lakim koriscenjem, tj poruke, pozivi, viber, instagram i ponekad surf?

Viber, instagram, facebook su za 1GB rama sve sem lakog korišćenja

Pa dobro mozda neka starija verzija zavrsi poso?

Biće da postoje dve različite verzije, ova sajta proizvođača bi ovde koštala duplo u odnosu na ovu naznačenu :)
Biće da je i cena pogrešna na sajtu te prodavnice.

Neka nam okači link da vidimo koja je to radnja.

Cena je ispravna, 13.990 s popustom, bez popusta 16.990

Poslednja izmena:
Gledajući opis, i pitanja i odgovore kupaca, pitanje je da li je uopšte taj telefon u pitanju....

Bio sam malopre u prodavnicu i tamo je ta cena, od 13.990. otici cu opet i instaliracu neku aplikaciju za hardware info i videti lepo koje su tacno specifikacije.

Guglanjem se da zaključiti da osim istog imena i izgleda, ova dva telefona nemaju mnogo toga zajedničkog, čak se i procesor razlikuje.
Ova osakaćena verzija se reklamira na istočnim tržištima i u Australiji.
Ne tvrdim da je loš telefon jer ne znam, verovatno da vredi koliko košta i ništa više od toga

Znaci mrka kapa... A bas mi se zasvideo a i devojci...

Nazad
Vrh Dno