Šta je novo?

Zotac Zbox e-350

annoyer

Slavan
Učlanjen(a)
19.09.2008
Poena
320
Zotac Zbox e-350

Vidim uradjen je test pomenutog uredjaja i napisano da ima HDMI 1.4, da li to znaci da podrzava 3D blu ray kao i sandy bridge?

HDMI 1.4 je potreban al ne i dovoljan uslov za 3d.
A ovo drugo nije mi jasno kako moze da podrzava procesor ?

Nisam se najlepse izrazio, integrisana grafika na novim sandy bridge procesorima i to recimo i3 je u stanju da pusti ili pokrene 3d blu ray u nativnom obliku dakle bez potrebe za prethodnim half sbs enkodovanjem. Nesto sam citao da ce tek e-450 procesor biti u stanju za isti poduhvat.

Poenta je da li je pomenuti uredjaj pa i sam procesor dovoljan za 3D htpc upotrebu uz tv koji je 3d kompatibilan?

Zotac Zbox e-350

Vidim uradjen je test pomenutog uredjaja i napisano da ima HDMI 1.4, da li to znaci da podrzava 3D blu ray kao i sandy bridge?
Pričao sam sa poznanikom koji ga je kratko imao kod sebe i probao je te neke zahtevnije poslove i uređaj "štucao" i on ga vratio:Rekao mi je: "za 1080 vozi bez problema ali za neke zahtevnije pakete se muči, pa sam ga vratio.Realno i nije pravljen za to"
Izvini što idem preko tvog posta, ali spomenuo si test.Ovo voše stvarno nema smisla koliko oni kasne i koliko su im besmisleni testovi.Trenutno uređej ne može da se nađe nigde u gradu.Gde god sam pitao kažu da već duže nema....

Pa pinsoft je uvoznik i prema njihovom sajtu imaju ga na stanju, tako da bi i ostale maloprodaje trebalo da su u stanju da naruce od njih,naravno za nizu cenu.

Nadao sam se da su "stucanje" resili sa AMD E-350, mada opet mi je cudno, znas li mozda na sta je prijatelj mislio kad je spomenuo zahtevnije pakete?

Pa pinsoft je uvoznik i prema njihovom sajtu imaju ga na stanju, tako da bi i ostale maloprodaje trebalo da su u stanju da naruce od njih,naravno za nizu cenu.

Nadao sam se da su "stucanje" resili sa AMD E-350, mada opet mi je cudno, znas li mozda na sta je prijatelj mislio kad je spomenuo zahtevnije pakete?
Nešto je spominjao neki bluray onda nešto sa menijima, dodatnim menijima uglavnom velikim fajlovima...

Vrh Dno