Šta je novo?

Zoom UAC-2 usb 3.0

cetverooki

Poštovan
Učlanjen(a)
28.12.2021
Poena
70
Moja oprema  
CPU & Cooler
ryzen 5 5500
Matična ploča
prime a320m-k
RAM
ddr4 16gb
GPU
rtx 2060
Storage
KINGSTON SNV2S500G
Zvuk
Realtek Audio integrisana
PSU
Enermax Galaxy 1000w
Monitor
Msi Mag 255F E20
Miš & tastatura
stellseries sensei 310, lenovo neka starija tastatura
Mobilni telefon
Xiaomi Redmi 12pro
Pristup internetu
  1. Optički internet
Uglavnom imam stariju opremu, a iskočila mi prilika za ovo audio kartu. Najviše slušam muziku iz kompa i šaljem na Harman Kardon avr 51 sa samostojećim zvučnicima Magnat i za film imam woofer alpha 30 i zadovoljan sam dobijenim. Ovo bi dobio povoljno, al nema izlaze RCA.
Da li će smetati adapter (6.3 na RCA-činč) iako ovo nije namjenjeno baš za ovo šta hoću, nekako ne mogu odustati lako od nje, mislim da ima kvalitet i ona će biti najkvalitetniji dio opreme?
Volio bi da mi zvuk izađe iz kompa i ne ide preko integrisane karte.

Poslednja izmena:
Problem starog hardwera i to ne toliko starog, ne mogu je na Win 11 natjerati da radi u fulu sa originalnim drajverom. Samo mi da ove tri opcije nudi, a njen MixEfx je ne vidi.
Strim mojih stanica lošiiji nego na mojoj integrisanoj, trza, sjecka.

Prilozi

• Screenshot 2026-04-29 204848.png
    Screenshot 2026-04-29 204848.png
    115.8 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot 2026-04-29 175653.png
    Screenshot 2026-04-29 175653.png
    245.1 KB · Pregleda: 15
Ako rešenja sa neta (ako ih ima uopšte) ne daju rezultate onda šut u oglase pa uzmi nešto novije tj. podržano u Win11.

Vratio sam je prodavcu upravo, navodno najnoviji update za Win 11 je napravio problem, pokušao sam ga ukloniti al jednostavno ne da. Šteta da ovakav komad hardwera ne radi na Win 11 posao, bar u ovom trenutku kad je bio kod mene. Pisao sam suportu, mislim da je bezvrjedno, a našao sam par komentara gdje su obećali rješenje u martu.

75eura, ima cjena na kutiji plaćena preko 310. Očuvana, skoro bez tragova korištenja.
1777542733254.png
Integrisana moja ovo na ploci Prime a320M-K guta samo tako, ova nije mogla pokrenuti ni sa generičkim win drajverom, a ni originalnim.

Poslednja izmena:
Ne mogu editovati pa moram ovako, dobio sam odgovor.

Thank you for reaching out and for bringing this to our attention. We have identified the issue and confirmed that a recent Windows 11 update has effected connectivity with the app.
Thank you for reaching out and for bringing this to our attention. We have identified the issue and confirmed that a recent Windows 11 update has effected connectivity with the app.
Our engineering team is actively investigating this, but at this time we do not have an estimated timeline for a fix. We sincerely apologize for the inconvenience and appreciate your patience while this is being worked on.
We have noted your case and will keep you updated as soon as a solution is available.
For the audio crackling and popping at 96 kHz and 192 kHz, I recommend trying the following:
  1. Connect the UAC-2 directly to a USB port on the computer.
    • Please do not use a USB hub or adapter while testing.
  2. Reinstall the latest UAC-2 driver from the Zoom website, then restart the computer and test again.
  3. Increase the audio buffer size in the recording software you are using.
    • Higher sample rates place a much heavier load on the system, so a larger buffer can help reduce crackling and popping.
  4. Turn off Windows sleep and power-saving settings, then test the interface again.
  5. Confirm that the UAC-2 is selected as the input and output device in both Windows sound settings and your recording software.
Slab sam sa engleskim, al kako vidim priznali su da od skoro ne radi na Win 11 i ovo mi je zanimljivo: but at this time we do not have an estimated timeline for a fix.
Ovo je samo na Win 11, navodno na starijim sistemima radi kao i na MacOS.

Nazad
Vrh Dno