ZoNi je napisao(la):pa, nije to nikakva mudrost:
prvo pokupim imena svih fajlova na CDu (koristim za to besplatni program rjhExtensions), onda napravim u Wordu jedan text box (ili tabelu) dimenzija 120x120mm i pastujem imena fajlova u taj box (uz podesavanje velicine fonta)
to je otprilike sve...![]()
ZoNi je napisao(la):tacno, Mare! Meni za ovo treba u proseku minut po coveru!
@ kutija: znaci, samo TVOJ nacin je ispravan?![]()
zormanic je napisao(la):Probajte FileLister Pro, freeware resenje za lako vadjenje sadrzaja nekog dir-a !!
Bilo je reci o tome vec ovde, mislim da sam dao link .
hehe... pa, i ja sam koristio CDRlabel, ali sam se vratio na Word, koji mi daje vecu kontrolu nad izgledom :eyebrows:kUdtiHaEX je napisao(la):Za ovo mozda nije, ali pogledaj koliko se ljudi javilo da koristi CDRLabel - zakljuci sam...
@Zoni: a sta da rade oni koji ne koriste Word? :cigar:ZoNi je napisao(la):@ nidzoni: a sta da rade oni koji ne koriste Total Cmd? :cigar:
Ides na File -> Label Format -> Booklet,NoText On Back, odaberes font (najbolja veradana), velicunu i broj kolona po strani da mogu sve pesme da ti stanu. To je to!misterx je napisao(la):meni odgovara cdr label zato shto cita tagove, ali kako da smestim sve mp3 fajlove na slim kutiju ?!
znam, to sam i radio, ali to je uglavnom onda 4-5 strnidzoni je napisao(la):Ides na File -> Label Format -> Booklet,NoText On Back, odaberes font (najbolja veradana), velicunu i broj kolona po strani da mogu sve pesme da ti stanu. To je to!
Mislim da vecina ljudi koristi i Word i Total (Win) Commander
nidzoni je napisao(la):Ides na File -> Label Format -> Booklet,NoText On Back, odaberes font (najbolja veradana), velicunu i broj kolona po strani da mogu sve pesme da ti stanu. To je to!
Mislim da vecina ljudi koristi i Word i Total (Win) Commander
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari