B
Boss
Guest
Instalirao sam doticni u verziji 3.5x, svaki put kad kresnem racunar on pousava da se nakaci na internet i nemogu nigde u setovanju da nadjem opciju da to ubijem - POMAGAJTE. Inace radim pod WinXPom.
Izgleda zanimljivo - ma kaci, nece da se baci ! ( iako mi se cini da razlika izmedju Pro i Free verzije nije velika, registrovano je ipak registrovano ! 😀 )Miroslav je napisao(la):...ja imam verziju pro, koja nije besplatna ali imam registraciju 🙂 ako nekom treba, okacicu na server, al' samo ako vas ima vise, necu zbog jednog da kacim 3 mega 😉
ZoNi je napisao(la):pa, i ja sam imao takvih problema... resio sam ih "linijom manjeg otpora": deinstalirao sam ZApro, i instalirao besplatni Outpost Firewall (u nekoliko nemackih kompjuterskih casopisa tvrde da je bolji od ZA - u svakom slucaju, oba su super, ali kod mene OF zauzima manje resursa nego ZA, i brze se pokrece)... razmisli o njemu, ako ne nadjes resenje za ZA!
Miroslav je napisao(la):sad ste me zeznuli, dvojica vas je 🙂 ajde okacicu veceras pa cu da bacim link ovde
...ako nekom treba, okacicu na server, al' samo ako vas ima vise, necu zbog jednog da kacim 3 mega 😉
e, ljudi... a sta ce vam PRO verzija, kad je za obicne korisnike vise nego dovoljna i FREE verzija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari