Šta je novo?

ZoneAlarm

• Začetnik teme Začetnik teme Boss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

Boss

Guest
Instalirao sam doticni u verziji 3.5x, svaki put kad kresnem racunar on pousava da se nakaci na internet i nemogu nigde u setovanju da nadjem opciju da to ubijem - POMAGAJTE. Inace radim pod WinXPom.

pa, i ja sam imao takvih problema... resio sam ih "linijom manjeg otpora": deinstalirao sam ZApro, i instalirao besplatni Outpost Firewall (u nekoliko nemackih kompjuterskih casopisa tvrde da je bolji od ZA - u svakom slucaju, oba su super, ali kod mene OF zauzima manje resursa nego ZA, i brze se pokrece)... razmisli o njemu, ako ne nadjes resenje za ZA!

takodje preporuka za oupost firewall. ima zaista pregrst podesavanja, sam kreiras pravila pomocu wizarda, ima gomila pluginova, popup blocker, ad blocker (zone alarm mi je pustao reklame na bench forumu ali Outpost ne 😀 )

ja imam verziju pro, koja nije besplatna ali imam registraciju 🙂 ako nekom treba, okacicu na server, al' samo ako vas ima vise, necu zbog jednog da kacim 3 mega 😉

Count me in. Jedan...

Miroslav je napisao(la):
...ja imam verziju pro, koja nije besplatna ali imam registraciju 🙂 ako nekom treba, okacicu na server, al' samo ako vas ima vise, necu zbog jednog da kacim 3 mega 😉
Izgleda zanimljivo - ma kaci, nece da se baci ! ( iako mi se cini da razlika izmedju Pro i Free verzije nije velika, registrovano je ipak registrovano ! 😀 )

sad ste me zeznuli, dvojica vas je 🙂 ajde okacicu veceras pa cu da bacim link ovde

Upravo ga skidam i nadam se da ce posluziti ! Ali samo da napomenem da kod verzije ZApro 3.5 to mi se nije desavalo.

Znaci meni treba samo crack ili serijski ako imas.

Pozdrav cheers

ZoNi je napisao(la):
pa, i ja sam imao takvih problema... resio sam ih "linijom manjeg otpora": deinstalirao sam ZApro, i instalirao besplatni Outpost Firewall (u nekoliko nemackih kompjuterskih casopisa tvrde da je bolji od ZA - u svakom slucaju, oba su super, ali kod mene OF zauzima manje resursa nego ZA, i brze se pokrece)... razmisli o njemu, ako ne nadjes resenje za ZA!

Puna preporuka za Agnitum Outpost i sa moje strane. Koristim ga već tri meseca i ne vraćam se više na ZA. Tačnije probao sam ZA 3 i brže bolje ga deinstalirao 😀

e, ljudi... a sta ce vam PRO verzija, kad je za obicne korisnike vise nego dovoljna i FREE verzija?

He he. Kad je džabe, i sirće je slatko - staviš najjaču verziju i ne razmišljaš puno.

Hej, Laki, ne radi ti link za krek.

Link za crack stvarno ne radi - znam da imam jo 29 dana da ga regustrujem ali ipak ga ti daj sto pre !!

Pozdrav cheers

Vamosalaplaya:
Hvala na ispravci. Probaj sada.
Ispravljeni link ovde.
Napomena: Miroslav je u drugom thread-u dao noviju verziju dll-a od ove koju ja imam.

Zoni:
Slažem se da je i free verzija dovoljno dobra. Samo zaboravljaš da Benchmarkovci uglavnom nisu obični korisnici 🙂
3 glavna razloga zašto ipak koristim Pro verziju:
Moguće je imati više konfiguracija sa različitim pravima za aplikacije. Npr pošto retko koristim MS Messenger u normalnom radu Outpost ga blokira, ali kada zatreba tu je snimljena konfiguracija u kojoj su obuhvaćene i aplikacije kojima manje verujem.
Zaštita passwordom. Tako niko ko koristi tvoj računar ne može da isključi firewall ako ne zna pass, niti može bilo šta da menja.
Podržava Security Zones.

Nazad
Vrh Dno