Šta je novo?

ZoneAlarm Pro link?

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Koja je aktuelna verzija ZoneAlarm Pro 3.0 tj. da li postoji novija od 3.0.081 i gde moze da se nadje.

voyager je napisao(la):
Koja je aktuelna verzija ZoneAlarm Pro 3.0 tj. da li postoji novija od 3.0.081 i gde moze da se nadje.

Link ka verziji 3.5
http🙂//)zonelabs.topdownloads(.)com/pub/bws(/bws_38/)zapSetup3026(.)exe

I link ka cracku:
http🙂//)www.bestcracks(.com/)hjlkjhHJKiuy56j2khGkjg/z(/zonepro.)zip

Samo da vas obavestim da su moja iskustva sa novom verzijom ZoneAlarma PRO ( v3.0xxx ) jako losha. Probao sam ga i pod XP-om i pod 98-icom i u oba sluchaja baguje Taskbar i IE. Da ne objashnjavam sada u detalje, ume da bude neprijatno a ne vidim neki veliki napredak i ona stara verzija je obavljala posao.

magick je napisao(la):
Samo da vas obavestim da su moja iskustva sa novom verzijom ZoneAlarma PRO ( v3.0xxx ) jako losha. Probao sam ga i pod XP-om i pod 98-icom i u oba sluchaja baguje Taskbar i IE. Da ne objashnjavam sada u detalje, ume da bude neprijatno a ne vidim neki veliki napredak i ona stara verzija je obavljala posao.

Meni radi savrseno i u XPu i u Meu, ne baguje nista.

p.s. ovde se javlja potreba za shalom na temu platforme i stabilnosti 🙂)), ali umesto toga bicemo... civilizovani 🙂

magick je napisao(la):

Meni pod XP radi savrseno... Hajde, molim te, objasni malo detaljnije kako to baguje taskbar i IE... nije mi bas jasno...

mislim da zone alarm nema podrsku za intel procesore, otuda bagovi 🙂

magick je napisao(la):

Ja nisam imao problema pod XP-om, radio je dobro.

Re: Re: ZoneAlarm Pro link?

Heechee je napisao(la):
Link ka verziji 3.5

I link ka cracku:
Crack koji si linkovao je trojanac, tako da budite orezni!!!

Bag koji sam primetio kod nove verzije ZoneAlerma nije lako opisati, al' ja ću pokušati.

Znate kako dugmići i objekti u Windows-u imaju dva položaja, "ispupčeni" i "udubljeni"? Ovde se konkretno radi o TaskBaru i procesima prikazanim nanjemu. Pošto često radim sa više aplikacija ili prozora, meni je TaskBar skoro uvek pun pa ga često koristim za preskakanje sa prozora na prozor, naročito pri radu sa IE-om. E tu se javlja taj bag i definitivno sam utvrdio da je do ZoneAlarma jer nije postojao pre instalacije, a identična situacija se ponovila i prilikom instalacije pod drugom verzijom OS-a. U mom slučaju su to 98SE i XP, sa IE-om v5.0.

Elem, bag se sastoji u tome što prilikom kliktanja na aplikacije, tačnije IE-prozore, u TaskBaru desi se da se ceo TaskBar "udubi", tačnije ivice mu izgledaju kao da je prozor ispred njega i da ga malo prekriva. Pih, kakav bag, rećićete, ali nije u tome poenta. Ako biste tada kliknuli na ikonicu za Desktop u QuickLaunch-u svi prozori bi nestali, ali sa njima i TaskBar i tada je potpuno nemoguće pristupiti bilo čemu na Desktopu. Stvar se vraća u normalu pritiskom na ono "Win" dugme koje lansira StartMenu. Možda deluje trivijalno, ali stvarno ume da nervira, naročito kada ste navikli da brzo radite u multitasking okruženju i često koristite radnu površinu.

U koliko me pamcenje sluzi slican bag, koji je Magick opisao, se pojavljivao i kod jedne ranije (dosta ranije, ne pitajte koliko ranije) verzije Zone Alarm-a.
U svakom slucaju to ume VEOMA da iritira!

Aponen je napisao(la):
U koliko me pamcenje sluzi slican bag, koji je Magick opisao, se pojavljivao i kod jedne ranije (dosta ranije, ne pitajte koliko ranije) verzije Zone Alarm-a.
U svakom slucaju to ume VEOMA da iritira!
Ne mogu da verujem da me je neko razumeo. 🙂
:wave;

magick je napisao(la):
Bag koji sam primetio kod nove verzije ZoneAlerma nije lako opisati, al' ja ću pokušati.

Znate kako dugmići i objekti u Windows-u imaju dva položaja, "ispupčeni" i "udubljeni"? Ovde se konkretno radi o TaskBaru i procesima prikazanim nanjemu. Pošto često radim sa više aplikacija ili prozora, meni je TaskBar skoro uvek pun pa ga često koristim za preskakanje sa prozora na prozor, naročito pri radu sa IE-om. E tu se javlja taj bag i definitivno sam utvrdio da je do ZoneAlarma jer nije postojao pre instalacije, a identična situacija se ponovila i prilikom instalacije pod drugom verzijom OS-a. U mom slučaju su to 98SE i XP, sa IE-om v5.0.

Elem, bag se sastoji u tome što prilikom kliktanja na aplikacije, tačnije IE-prozore, u TaskBaru desi se da se ceo TaskBar "udubi", tačnije ivice mu izgledaju kao da je prozor ispred njega i da ga malo prekriva. Pih, kakav bag, rećićete, ali nije u tome poenta. Ako biste tada kliknuli na ikonicu za Desktop u QuickLaunch-u svi prozori bi nestali, ali sa njima i TaskBar i tada je potpuno nemoguće pristupiti bilo čemu na Desktopu. Stvar se vraća u normalu pritiskom na ono "Win" dugme koje lansira StartMenu. Možda deluje trivijalno, ali stvarno ume da nervira, naročito kada ste navikli da brzo radite u multitasking okruženju i često koristite radnu površinu.

Hmmm, stvarno neobicno... Jesi li probao vise verzija tj razlicite buildove, jesi li probao da se poigras sa opcijama, ili mu mozda smeta neki drugi program koji ti je stalno aktivan? (mada si verovatno sve to vec probao)

Vince Carter je napisao(la):
Hmmm, stvarno neobicno... Jesi li probao vise verzija tj razlicite buildove, jesi li probao da se poigras sa opcijama, ili mu mozda smeta neki drugi program koji ti je stalno aktivan? (mada si verovatno sve to vec probao)
Ne znam koje sam sve buildove probao, a to nije ni bitno, vidiš da je Aponen imao isto iskustvo sa nekom starijom verzijom. Totalno mi nije jasno zašto se to dešava i kakav je to idiotski bag koji se pritom javlja na svim Win platformama, al' strašno nervira.

Aponen je napisao(la):
Ma sta je tebi, razumemo mi tebe! 🙂

Me ne nego je stvar toliko bizarna da nisam bio siguran da bi me iko razumeo, a kamo li da je još neko to primetio. 🙂

magick je napisao(la):
Ne mogu da verujem da me je neko razumeo. 🙂

I ja sam to ranije primetio sa nekom staro verzijom ZA (ne Pro!)... znam da je to cak nekad davno(!) pisalo kao zvanican bug na sajtu zonelabs.com, a i na grc.com... mada sad kod mene sve savrseno radi (ZApro 3.0118)... mislim da je tada resenje tog problema bilo da se iskljuci ZoneAlarm-ov bar na taskbaru...

ZoNi je napisao(la):
I ja sam to ranije primetio sa nekom staro verzijom ZA (ne Pro!)... znam da je to cak nekad davno(!) pisalo kao zvanican bug na sajtu zonelabs.com, a i na grc.com... mada sad kod mene sve savrseno radi (ZApro 3.0118)... mislim da je tada resenje tog problema bilo da se iskljuci ZoneAlarm-ov bar na taskbaru...
Ali ja nemam uključen ZoneAlarm-ov taskbar. 🙁

ZoNi je napisao(la):
pretpostavio sam... zato sam rekao: "mislim da je tada resenje tog problema", sa naglaskom na "TADA"... ne znam da li SADA potoji resenje za taj tvoj problem... ja bar nisam cuo... a koja ti verzija?
3.0.118

Ovaj File ima Virus !! ...

Heechee je napisao(la):
Link ka verziji 3.5

I link ka cracku:

Skinem ovaj file i PC-Cilin 2000 mi nadje virus u njemu !!!!

Kod mene su se javili slicni problemi (kao kod Magick-a) u kombinaciji ZoneALarm Pro 3.1.395 i Mozilla 1.1, i ponekad sa FlashGet-om. Posle odredjenog vremena ZoneAlarm se blokira, i onda pomaze samo da ga ubijem iz Task Manager-a. Posle restarta programa sve radi normalno jedno vreme i onda opet isto.

Nazad
Vrh Dno