Šta je novo?

ZoneAlarm i Windows Update

ja

Čuven
Učlanjen(a)
10.01.2002
Poena
609
Kako da podesim ZoneAlarm da bih mogao da pristupam Windows Update sajtu?

Moze li to malo detaljnije? Probao sam vec da omogucim 3rd party cookies na toj adresi, a activeX nisam ni iskljucivao i niste se nije promenilo.

Pronadje li neko resenje za ovo?

Meni ZoneAlarm uopste ne pravi probleme kod Windows Update-a.

Pogledaj u Program Control opciji u ZA, da nisi slučajno zabranio pristup Automatic Update (wuauclt.exe) aplikaciji, ako uop[te update-uješ Windows automatski! A savetujem ti da uključiš tu opciju jer onda Microsoft ne proverava da li je OS legalan (koliko sam ja čuo) ?!? ... a i ne bi trbalo da imaš problema sa ZA ... Ovako mislim da ti problem pravi neki ActiveX !!!

Pogledaj u Program Control opciji u ZA, da nisi slučajno zabranio pristup Automatic Update (wuauclt.exe) aplikaciji, ako uopšte update-uješ Windows automatski! A savetujem ti da uključiš tu opciju jer onda Microsoft ne proverava da li je OS legalan (koliko sam ja čuo) ?!? ... a i ne bi trbalo da imaš problema sa ZA ... Ovako mislim da ti problem pravi neki ActiveX !!!

Ne koristim Automatic Update, uz to nijednom programu osim Windows Explorera nije zabranjen pristup internetu.
Microsoft ne proverava legalnost OS-a kada se vrsi update na bilo koji nacin jer je svima u interesu da racunari budu sa najnovijim zakrpama ;)

--- Microsoft ne proverava legalnost OS ... ---- MOGUĆE, nisam siguran !!!
A što ne probaš sa Automatic Updateom, pa šta bude! :)

Veruj mi da nije moguce, nego SIGURNO. Mnogo njih koristi Windows Update na bilo koji nacin i nikada do sada nije imao probleme. Proverava se legalnost samo za odredjene dodatke, recimo za neki dodatni program koji se ni ne pojavljuje kao Update vec ga trazis na Microsoft-ovom sajtu, uz ovabeznu napomenu da ce legalnost tvog OS-a biti proverena, pa ti mozes da nastavis ako zelis ili da skines taj program sa nekog petog mesta :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno